Siedzę od rana z chłopakami. Muszę nadrobić zaległości, no i posprzątać oczywiście
Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
-
Assia_B
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
Teraz już na pewno koniec
Powrót do normalności.
Siedzę od rana z chłopakami. Muszę nadrobić zaległości, no i posprzątać oczywiście
Kupiłam odkurzacz, więc będą wielkie porządki, również za klatka, pod i w ogóle 
-
Harvejowa
Haha nie ma to jak kobieta ;p radość z odkurzacza ;p a później się dziwić, że mężczyźni czasem robią prezenty w postaci mikserów, garnków, odkurzaczy i żelazek kiedy to dla nas taka radość
Powodzenia w sprzątaniu...
Powodzenia w sprzątaniu...
-
koni
ja od 2 lat proszę świętego o maszynkę do mielenia mięsa....jeszcze nie dostałam
Wszyscy się z tego śmieją...ale nikomu do głowy nie wpadnie myśl, że na serio chciałabym maszynkę....ale nie kupić sobie, tylko właśnie dostać pod choinkę. Może następnym razem....
-
Harvejowa
Dziewczyny świat nas potrzebuje
robimy zrzutkę na maszynkę do mielenia mięsa dla koni 
-
Assia_B
Ja chciałam odkurzacz bo byłam zmęczona zamiataniem... Od 1,5 roku nie mieszkam z rodzicami i tak powoli kupujemy różne rzeczy, zaczęliśmy od tych bez których nie dało się żyć, a teraz kupujemy rzeczy potrzebne, bez których niby można żyć, ale jednak lepiej je mieć
Poza tym stale odkładamy na wesele. Mamy 1,5 roku co prawda, no ale chcemy odłożyć jak najwięcej, bo po ślubie planujemy oczywiście zakup mieszkania - nie będziemy wiecznie wynajmować
Tak więc małymi kroczkami... 
Co do maszynki do mielenia, to mój TŻ też by taką chciał - on częściej gotuje niż ja bo lubi i ma większy talent. Ale jutro ja robię sajgonki - trzymać kciuki!
Świniaki strasznie wystraszyły się odkurzacza, ale przytuliłam chłopaków i było lepiej
Byłam dziś na zakupach i kupiłam nową dostawę warzyw i owoców. Mamy więc jabłka, mandarynki, grejpfruta (bo ostatnio okazało się, że chłopcy lubią), pomidorki, ogóreczek 
Co do maszynki do mielenia, to mój TŻ też by taką chciał - on częściej gotuje niż ja bo lubi i ma większy talent. Ale jutro ja robię sajgonki - trzymać kciuki!
Świniaki strasznie wystraszyły się odkurzacza, ale przytuliłam chłopaków i było lepiej
-
katiusha
Też kiedyś jechałam na szczocie jakiś czas. Odkurzacz pokochałam od pierwszego odkurzania, jak zakupiony został 
-
KiteeKatt
A jaki odkurzacz kupiłaś? Może w odległej przyszłości też jakiś wezmę, o ile się sprawdza. Teraz jestem przy zamiataniu i wywalaniu wszystkiego na balkon, ale po drodze na podłodze ląduje pełno siana i bobów. Wyobraźcie sobie, że kiedy trafił do mnie Bari i Filip, to wybierałam ich boby pęsetą
Dopiero później zdałam sobie sprawę, że tak się nie da i postawiłam na niezawodny chlewik, a jak już chcę jakieś pojedyncze wyciągać, to oczywiście ręką 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To zrób zdjęcia PRZED i PO sprzątaniu...no i cyknij chłopcom jak będą pożerać twoje zakupy 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
dalidaa
philips performer active 2100w animal +
najlepszy ze wszystkich jakie miałam... super ssanie, nie za drogi, mały, fajna szczota
najlepszy ze wszystkich jakie miałam... super ssanie, nie za drogi, mały, fajna szczota
-
Assia_B
Ja kupiłam Samsunga SC54F1 z Petbrush
niestety zdjęcia nie ma bo mimo sprzątania już wygląda prawie jak przed
Włożyłam Pieszczochowi kapciocha do klatki i jest szczęśliwy
Włożyłam Pieszczochowi kapciocha do klatki i jest szczęśliwy