a tu widać jak okrutne jest zmuszanie psa do stania na twardej podłodze...
https://www.facebook.com/opowiesciswins ... 358070949/
Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - Blankodziad
to spojrzenie na końcu "no, w końcu pościeliłeś mi łóżko. dzięki, tak sądzę?"
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- joanna ch
- Kontakt:
to raczej spojrzenie typu: "czyli już dzisiaj nie muszę więcej schodzić? " 

- arma
- Miejscowość: Bielsko-Biała
- Kontakt:
U nas jest transporter, domek, norka, legowisko, norka 2, kocyk. To kruca bomba, moje schaby biją się o domek.joanna ch pisze:No właśnie nie da się. Dziś cały dzień się uparła, że nie wstanie, tak będzie leżeć, cytując klasyka. A wczoraj kilka razy upierała się że musi sobie te schody nosem podrzucić i zwalić na głowę. Dobrze że lekkie![]()
Mimo że tam jest tak mało miejsca że musi nieźle manewrować kuprem żeby wejść i wyjśćA dolna sypialnia na dole w transporterze leży nieużywana.
![]()

- sosnowa
- Kontakt:
- joanna ch
- Kontakt:
arma, typowo świńskie zagranie
Wsadziłam do komnaty podschodowej miskę z żarciem, póki co B. nie próbuje się na niej kłaść.

Wsadziłam do komnaty podschodowej miskę z żarciem, póki co B. nie próbuje się na niej kłaść.
- joanna ch
- Kontakt:
Powoli trzeba się będzie zbierać do tego ciachania cyst Pepiacza... gdzieś w pierwszym tygodniu stycznia planuję. Mam nadzieję tylko że czegoś w międzyczasie nie odwali w dnie wolne, jak to bywa często.
Dzisiaj bylo ciachanko pazurowe z symultanicznym zaaplikowaniem kopru - ciężko drzeć ryjka jak jest niebezpieczeństwo że jednicześnie koper wypadnie...
Możliwe, że za niecałe dwa miesiące świnie przestaną być świniami stołecznymi a zostaną podlaskimi... Podobnoż pracodawca zamierza nam w tym roku nie zapłacić za pracę wykonaną w bieżącym roku akademickim. Taki uroczy żywot doktoranta. No i trzeba będzie wrócić na rodziny łono.
Dzisiaj bylo ciachanko pazurowe z symultanicznym zaaplikowaniem kopru - ciężko drzeć ryjka jak jest niebezpieczeństwo że jednicześnie koper wypadnie...

Możliwe, że za niecałe dwa miesiące świnie przestaną być świniami stołecznymi a zostaną podlaskimi... Podobnoż pracodawca zamierza nam w tym roku nie zapłacić za pracę wykonaną w bieżącym roku akademickim. Taki uroczy żywot doktoranta. No i trzeba będzie wrócić na rodziny łono.
- zwierzur
- Kontakt:
Ech...
C`est la vie...! 

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- sosnowa
- Kontakt:
Serio??
bardzo mnie to nie zdziwiło, tenże pracodawca ma ostatnio ogromne problemy by się wyjaić finansowo w innych obszarach płatniczych, mimo, że raczej nie plajtuje wszak.

bardzo mnie to nie zdziwiło, tenże pracodawca ma ostatnio ogromne problemy by się wyjaić finansowo w innych obszarach płatniczych, mimo, że raczej nie plajtuje wszak.