Ann - a ja tu się złoszczę bo pracy dla mnie niema w tym kraju
Szkoda, że ludzie nie doceniają instruktorów szkolenia psów i behawiorystów w Polsce. Niestety, ale nasz kraj jest daleko w tyle... A tak z ciekawości to był malinois czy jakiś inny??
Anya - nie jestem pewna czy w nowym domku z psiakiem po przejściach sobie poradzą.
Asita - gratuluję

Usmiałam się przy tym szukaniu kolotku :>
A włosów to ja nigdy w życiu nie farbowałam i nie zamierzam póki nie osiwieję heheh
Pani Strzyga - zupełnie się z Tobą zgadzam. jeśli człowiek nie umie radzić sobie z psem, nie powinien go mieć. Za to nie mogę zgodzić się z tym, że aby mieć psa trzeba mieć dom i dużą działkę. Pisałam już wcześniej, że jest mnóstwo psów w takich warunkach trzymanych i są bardzo nieszczęśliwe. Ja mam boksera w dwupokojowym mieszkanku blokowym. Mam z nim bardzo dobry kontakt bo po to go przyggarnęłam. Jest wybiegany a w domu najczęściej śpi (jest leciwy, ale gdy był młodzieniaszkiem też tak to wyglądało) W domu bawimy się, wygłupiamy, zapewniam mu wszystko czego potrzebuje i nie uważam aby do tego był potrzebny ogród. Ważne są spacery i kontakt czy ma się dużą działkę czy małe mieszkanko
A ja jakoś tak od razu zerknęłam na nick, instynktownie.
Asita na pewno dobrze ci poszło, bądź dobrej myśli ^^