Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Chocolate Monster

Re: Żurek, Alfik [*10.12.15.], Miecio, z Homerem źle

Post autor: Chocolate Monster »

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Dzwoniła Pani ze szpitala, że wczorajsze usg nic groźnego nie wykazało, jedynie piasek w pęcherzu. Ale to też zapewne z powodu niesiusiania prawidłowo. Powinno się w miarę poprawy stanu wszystko regulować, wątroba też. Jedyne, co mnie zmartwiło to to, że jak wetkę spytałam, czy ona widzi jakąś poprawę u niego w ciągu tych 2 dni (bo ona go brała ode mnie we wtorek), to powiedziała, że nie... Ale wczoraj ta neurolog powiedziała, że co prawda też nie wie, czy on z tego wyjdzie, ale stare psy bardzo długo z tego wychodzą. Muszę tylko wiedzieć, do kiedy czekać...na ta poprawę. Na pewno jeszcze tydzień. Tylko żeby on sam siusiał i kupkał choćby pod siebie.
Przy odbiorze o wszystkim z nią pogadam. A w przyszłym tyg mamy jechać na kontrolę.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

:fingerscrossed: :fingerscrossed: za Homera, Biedak niech sie odblokuje psychicznie i zacznie załatwiać tobie też.
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Cooyo »

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Cały czas trzymamy. Homer da radę, dzielni z niego pies! I ty Asita też jesteś dzielna, podziwiam... :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Homer w domu. W samochodzie postanowił siedzieć, nie leżeć... W domu był jeszcze bardzo nerwowy, sapał, lizał tyłeczek. Wieczorem zapodałam kolację z przemyconymi lekami, mało mi ręki nie zjadł... Oczywiście gotowany indyk z ryżem. W brzuszku mu się trochę przelewa, podejrzewam że to od ichniej karmy choć dali antyalergiczną. I od leków pewnie. Po kolacji miśków (rudego i szaraka) założyłam strój ciepły, psa zbudziłam i wyszliśmy pod murek na ogród. Homer nie trząsł się już tak mocno, szedł z łbem nisko przy ziemi jakby miał w niej zaraz z impetem zaryć, zataczał się ale opierał się na moich nogach i nie upadał. W końcu się wysikał :tired: Po tym ogon poszedł w górę i zaczął machać. Myślę że tym razem z uciechy a nie przepraszająco. "Pochodziliśmy" jeszcze po ogrodzie co by łapy popracowały, przysiadł raz ale znowu się podniósł. Tylko go podtrzymywałam co by w krzaki nie wpadł. Ogon w większości był w górze i czasem machał. Naprawdę nie spodziewałam się że ucieszy mnie tak ogon w górze...a to że machał to już w ogóle... :szczerbaty: Kupy nie było ale nad tym jutro popracujemy. Widzę poprawę... :fingerscrossed:
W klinice zapłaciłam za wszystko 1560zł.......Tak podaję dla celów statystycznych...w styczniu utrzymujemy się z pensji Miga...może teściowie jakieś świąteczne € przyślą :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

o matko!
i :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Oby było coraz lepiej :fingerscrossed:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

O matko, spora kwota, zwłaszcza jak na jednorazowo... My mniej więcej tyle na leczenie Dropsa wydaliśmy... przez ostatnie pół roku! :shock:
Super, że mu się poprawia! Oby tak dalej! :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”