Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Żurek, Alfik [*10.12.15.], Miecio, z Homerem źle
Dzwoniła Pani ze szpitala, że wczorajsze usg nic groźnego nie wykazało, jedynie piasek w pęcherzu. Ale to też zapewne z powodu niesiusiania prawidłowo. Powinno się w miarę poprawy stanu wszystko regulować, wątroba też. Jedyne, co mnie zmartwiło to to, że jak wetkę spytałam, czy ona widzi jakąś poprawę u niego w ciągu tych 2 dni (bo ona go brała ode mnie we wtorek), to powiedziała, że nie... Ale wczoraj ta neurolog powiedziała, że co prawda też nie wie, czy on z tego wyjdzie, ale stare psy bardzo długo z tego wychodzą. Muszę tylko wiedzieć, do kiedy czekać...na ta poprawę. Na pewno jeszcze tydzień. Tylko żeby on sam siusiał i kupkał choćby pod siebie.
Przy odbiorze o wszystkim z nią pogadam. A w przyszłym tyg mamy jechać na kontrolę.
Przy odbiorze o wszystkim z nią pogadam. A w przyszłym tyg mamy jechać na kontrolę.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- swissi
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Kraska (ze mną od 06.02.2016)
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
-
Dropsio
Cały czas trzymamy. Homer da radę, dzielni z niego pies! I ty Asita też jesteś dzielna, podziwiam...

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Homer w domu. W samochodzie postanowił siedzieć, nie leżeć... W domu był jeszcze bardzo nerwowy, sapał, lizał tyłeczek. Wieczorem zapodałam kolację z przemyconymi lekami, mało mi ręki nie zjadł... Oczywiście gotowany indyk z ryżem. W brzuszku mu się trochę przelewa, podejrzewam że to od ichniej karmy choć dali antyalergiczną. I od leków pewnie. Po kolacji miśków (rudego i szaraka) założyłam strój ciepły, psa zbudziłam i wyszliśmy pod murek na ogród. Homer nie trząsł się już tak mocno, szedł z łbem nisko przy ziemi jakby miał w niej zaraz z impetem zaryć, zataczał się ale opierał się na moich nogach i nie upadał. W końcu się wysikał
Po tym ogon poszedł w górę i zaczął machać. Myślę że tym razem z uciechy a nie przepraszająco. "Pochodziliśmy" jeszcze po ogrodzie co by łapy popracowały, przysiadł raz ale znowu się podniósł. Tylko go podtrzymywałam co by w krzaki nie wpadł. Ogon w większości był w górze i czasem machał. Naprawdę nie spodziewałam się że ucieszy mnie tak ogon w górze...a to że machał to już w ogóle...
Kupy nie było ale nad tym jutro popracujemy. Widzę poprawę...
W klinice zapłaciłam za wszystko 1560zł.......Tak podaję dla celów statystycznych...w styczniu utrzymujemy się z pensji Miga...może teściowie jakieś świąteczne € przyślą
W klinice zapłaciłam za wszystko 1560zł.......Tak podaję dla celów statystycznych...w styczniu utrzymujemy się z pensji Miga...może teściowie jakieś świąteczne € przyślą
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-
Dropsio
O matko, spora kwota, zwłaszcza jak na jednorazowo... My mniej więcej tyle na leczenie Dropsa wydaliśmy... przez ostatnie pół roku!
Super, że mu się poprawia! Oby tak dalej!
Super, że mu się poprawia! Oby tak dalej!