Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Re: Żurek i Alfredzik [*10.12.15.] i Miecio

Post autor: Bajlandia »

To tylko sen :) w snach dzieją się różne rzeczy... Raczej bez naszej woli ;)
Mietek akrobata normalnie :D
A propo niemożliwych do złapania zwierząt... Jak dla mnie póki co prym wiedzie szynszyla :lol: przed swinkami mialam synszyle. Żeby je zlapac z wybiegu po pokoju... Urzadzalam prawdziwe polowania :lol: i to jeszcze w spółce z psem. Ja z jednej strony kwietnika pies z drugiej i moooze Tequila wpadała w moje ręce ale to tylko w dniu kiedy miałam szczęście. Tak to zwiewala pod segment. Mega pocieszne wiewiory z nich!
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Nigdy nie miałam szynszyla, ale koleżanka ma dwie i słyszałam ciekawe opowieści :lol:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Asiu sny czasami biorą się z naszych obaw, gdzieś tam z podświadomości, każdy z nas czasami ma niepokojące sny ;) Lepiej jak się takie rzeczy dzieją w snach niż w rzeczywistości :D
Szynszyli nigdy nie miałam, ba nawet nie głaskałam, chciałabym kiedyś poznać i zobaczyć ich szaleństwa :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Szynszyle są cudownie mięciutkie :love:

Mietek wlazł na mostek ale jajeczka już mu się nie zmieściły :lol: A Żurek wygląda jakby wszystkie źdźbła trawy chciał na raz wziąć do pyszczka :szczerbaty:
Obrazek
loriain

Post autor: loriain »

Moja kuzynka ma szynszyle - istna torpeda :D odbija się od ścian jak piłka. A złapać to to naprawdę wyczyn - szczególnie ze są tak zbudowane ze nie wiadomo czy juz się ciałko trzyma, czy to jeszcze futro :laugh:
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

szynszyle - fajne mięciutkie, szybkie, zdecydowanie nie kolankowe... i fajnie się na nie patrzy ale spać w pomieszczeniu w którym jest klatka szynszyla nie chciałabym.... mocno hałasują broją odbijają się od ścianek, gryzą drewno co się da :) mostki, drabinki. na wybiegu też wskoczą gdzie się da od szafek po parapety ;)
także zdecydowanie wole świnki szkoda że nie są tak żywotne jak szynszyle
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Assia_B

To fakt, szynszyle są bardziej żywotne. Dlatego staram się cieszyć każdym dniem z moimi świnko chłopcami
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No to Mietek to taka miniszynszylka trochę :lol: Dziś pojechaliśmy do mamy. Otworzyłam Mietkowi, co by połaził na zewn. Teraz już mają dwa różne zewnątrz. Jest zagroda, patio i teraz drugie zewnątrz :lol: Potem otworzyłam z drugiej str, obok Żurka, myślałam, że może się zdecyduje też wyjść. I wyszedł!!! Strasznie się lękał wyjścia i wręcz podczołgiwał do otworu, ale jak już wyszedł i zobaczył, co tam jest, to od razu potruchtał po fotel, potem do drzwi balkonowych :lol: A Mietek oczywiście z nosem w jego tyłeczku :roll: Najgorsze tylko, że jak już ich 2 tam było, to musieli obznaczać teren i posikiwali na dywanie i panelach...nie mówcie nic mojej mamie :nie_powiem:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Assia_B

Jak moi chłopcy zabrudzą dywan u moich rodziców, to oni tylko mówią "potem się posprząta"
:szczerbaty:
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Cooyo »

Oj, ja to mam pokój z siostrą, więc jak chociażby jedna kupka leży na podłodze, to od razu słyszę "posprzątaj to!" :szczerbaty:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”