Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy
On jest taki piękny z tymi swoimi kosmykami włosów to na tyłku to za uszkiem 

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
jaka talia smukła.. jeszcze
na drugim faktycznie jakby zauważył, że foty robisz i się uśmiechnął do zdjęcia

na drugim faktycznie jakby zauważył, że foty robisz i się uśmiechnął do zdjęcia

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Rico jaki uśmiechnięty-może wcześniej coś dobrego dostał? Świniaki szczwane bestie, tak same z siebie to się nie cieszą 

Uśmiech jak ta lala i te nóżki tak razem skromnie dostawione

Hi hi Ricoś stale chodzi uśmiechnięty, a zwłaszcza jak mu coś zasmakuje 
W piątek mój tata przychodzi na szkolenie z obsługi prosiaków. Nie powiem, bo stresuję się, jak to będzie, gdy wyjedziemy. To tylko tydzień, a ja panikuję

W piątek mój tata przychodzi na szkolenie z obsługi prosiaków. Nie powiem, bo stresuję się, jak to będzie, gdy wyjedziemy. To tylko tydzień, a ja panikuję

No to pogratulować tak pozytywnej świnki! 
Bez stresu, będzie dobrze-prosiaki to nie takie skomplikowane stworzenia, dostaną jeść, pójdą na wybieg i jest ok. Poza tym są w dwójkę, będzie im raźniej

Bez stresu, będzie dobrze-prosiaki to nie takie skomplikowane stworzenia, dostaną jeść, pójdą na wybieg i jest ok. Poza tym są w dwójkę, będzie im raźniej

Moi rodzice zawsze chętnie zajmują się chłopcami
Rozpieszczają jak prawdziwe wnuki 

Tata przeszkolony. Zrobił takie oczy
jak zobaczył ile różnego jedzenia chłopaki dostają. Jedyny komentarz do mojej stworzonej listy był:
"I to wszystko w jeden dzień, tak?"
Także po przeszkoleniu jestem trochę spokojniejsza, ale martwię się i tak czy chlłopaki będą wychodzić na wybieg, bo jak ktoś przychodzi to zawsze na dźwięk obcego głosu siedzą jak trusie pod stołem albo w klatce.
Dzisiaj zrobiłam generalne sprzątanie, wyczyściłam klatkę wodą z octem, wyprałam wszystkie mebelki, wszystko teraz pięknie pachnie (ciekawe jak długo
).
Chłopaki z zainteresowaniem obwąchali torby, ale na moje informowanie ich o naszym wyjeździe nie wykazują żadnego zainteresowania. Ja nie wiem, pewnie sobie myślą: "Dobra, dobra Duża, jedź i nie marudź, my tu sobie w końcu bibę zrobimy!".
Już ja się tej biby obawiam. Ostatnio Tadzio już mi pokazał na co go stać. Siedzimy sobie z narzeczonym i oglądamy wieczorem jakiś film, a tu nagle słychać, jakby ktoś folię jakąś szarpał. No to myślę sobie, że się prosiaki dobierają do opakowania z sianem, co czasem im się zdarza. Ale chwilę słucham i dochodzę do wniosku, ze ten dźwięk jednak taki trochę inny. Idę sprawdzić, patrzę, a Tadek wyciągnął z samego dna mojego kufra kosmetycznego saszetkę jednorazową z kremem i już zdążył połowę opakowania foliowego zjeść! Nie wiem, jak on to zrobił, bo ten kufer jest duży. Chyba musiał się wyciągnąć jak żyrafa. Tadek kosmetyczek!
O taki mniej więcej duży kufer mam i tam do dna sięgnął ten świń:

"I to wszystko w jeden dzień, tak?"

Także po przeszkoleniu jestem trochę spokojniejsza, ale martwię się i tak czy chlłopaki będą wychodzić na wybieg, bo jak ktoś przychodzi to zawsze na dźwięk obcego głosu siedzą jak trusie pod stołem albo w klatce.
Dzisiaj zrobiłam generalne sprzątanie, wyczyściłam klatkę wodą z octem, wyprałam wszystkie mebelki, wszystko teraz pięknie pachnie (ciekawe jak długo

Chłopaki z zainteresowaniem obwąchali torby, ale na moje informowanie ich o naszym wyjeździe nie wykazują żadnego zainteresowania. Ja nie wiem, pewnie sobie myślą: "Dobra, dobra Duża, jedź i nie marudź, my tu sobie w końcu bibę zrobimy!".
Już ja się tej biby obawiam. Ostatnio Tadzio już mi pokazał na co go stać. Siedzimy sobie z narzeczonym i oglądamy wieczorem jakiś film, a tu nagle słychać, jakby ktoś folię jakąś szarpał. No to myślę sobie, że się prosiaki dobierają do opakowania z sianem, co czasem im się zdarza. Ale chwilę słucham i dochodzę do wniosku, ze ten dźwięk jednak taki trochę inny. Idę sprawdzić, patrzę, a Tadek wyciągnął z samego dna mojego kufra kosmetycznego saszetkę jednorazową z kremem i już zdążył połowę opakowania foliowego zjeść! Nie wiem, jak on to zrobił, bo ten kufer jest duży. Chyba musiał się wyciągnąć jak żyrafa. Tadek kosmetyczek!

O taki mniej więcej duży kufer mam i tam do dna sięgnął ten świń: