potwory i spółka! - pięcioświń
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Potwory i spółka
Auć, niby to takie małe ale jak ugryzie to strasznie boli :/ Współczuję. Kurcze to jest agent niezły z niego. Moje prośki nigdy nie były w sumie niczym smarowane... ale mój pies ma podobnie, tylko tu jest o tyle łatwiej, że smaruje przed spacerem i wtedy sobie spokojnie maść działa. A jak ma jakieś ciekawe jedzonko do wyboru to też liże?
Nic to ja w palec a potem rozdrażniony powędrował schować się pod pache Dużego i go tam z tej złości też dziabnal a co!
Jedzenie nie zdaje egzaminu, mądrala chowa się pod hamakiem i czyści futerko, olewajac dobre jedzonko.
I z tych powodów karnie musi przesiedziec trochę u mnie, zazwyczaj wspina mi się na bark i oburzony gada pod nosem
zagroziłam mu, że zostanie naleśnikiem w ręczniku jak nie będzie się zachowywał 

Jedzenie nie zdaje egzaminu, mądrala chowa się pod hamakiem i czyści futerko, olewajac dobre jedzonko.
I z tych powodów karnie musi przesiedziec trochę u mnie, zazwyczaj wspina mi się na bark i oburzony gada pod nosem

- swissi
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Fajny prosiak charakterny hehe. Łobuz mały 

Kraska (ze mną od 06.02.2016)
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]

Niezły z niego numer, dobrze, że nasz Duży nie wie, że prośki potrafią gryźć kogokolwiek, kiedykolwiek. I z jedzonkiem też mnie zdziwiło, moje dziewczyny są strasznie żarte, a jak jeszcze jest to coś smacznego to już mają wszystko w nosie.
A jakieś konsekwencje żołądkowe ma to zlizywanie maści? Tak z ciekawości i zakresu poszerzania wiedzy o prosiach się pytam
No i jak Eli? Jesteście dziadkami już?
A jakieś konsekwencje żołądkowe ma to zlizywanie maści? Tak z ciekawości i zakresu poszerzania wiedzy o prosiach się pytam

No i jak Eli? Jesteście dziadkami już?
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ohoho, moim jeszcze się nie zdarzyło mnie ugryźć, tylko pazury mają drapieżne
Wydawać się mogło że regularne podcinanie uniemożliwi im to, ale właśnie to po obcięciu drapią mocniej
Właśnie, jak sunia? Daje radę jeszcze, czy już po wszystkim?

Właśnie, jak sunia? Daje radę jeszcze, czy już po wszystkim?
Właśnie nie wiem jakie są konsekwencje zdrowotne wylizywania clotrimazolum, dlatego przytrzymuje go do bólu na rękach. Boby ok, zachowanie tez normalne, udało mu się w sumie dwa razy skubnac futro dookoła łysego placka. Narazie się uspokoił, nie wiem będzie szaleć to mu kołnierz zrobię
Nie wiem który mały gnojek dobrał się do maty
I to nie w kącie, a centralnie na środku wyzarty kawałek ze wzorem - powstała biała plama
Elli dalej męczy się z brzuchem, a my dalej meczymy się ze znoszeniem i wnoszeniem po schodach
Zero z niej pożytku, tylko je, śpi i wydala
Godzina zero powinna wybić według weta najpóźniej jutro, ale kto ją ta wie.

Nie wiem który mały gnojek dobrał się do maty

Elli dalej męczy się z brzuchem, a my dalej meczymy się ze znoszeniem i wnoszeniem po schodach

- swissi
- Kontakt:
oj niech juz wybije ta godzina bo cieżko bidulce z brzuchem i wam też 
no moje miały kilka godzin mate bo też się dobierały i bałam się że jak zostanie na noc to za dużo zjedzą...

no moje miały kilka godzin mate bo też się dobierały i bałam się że jak zostanie na noc to za dużo zjedzą...

U mnie mają matę juz długo. Luna na początku była na trocinach ale to dosłownie tydzień. Elmo i Pchła od początku mata nie wiem co im odbiło
może być że była upaprana w tym miejscu po jedzeniu, bo to zaraz koło miski z warzywami...
Właśnie przyłapalam Pchłe na konsumpcji podłoża

Właśnie przyłapalam Pchłe na konsumpcji podłoża

- swissi
- Kontakt:
a to może tak smakiem przeszło hahaloriain pisze:U mnie mają matę juz długo. Luna na początku była na trocinach ale to dosłownie tydzień. Elmo i Pchła od początku mata nie wiem co im odbiłomoże być że była upaprana w tym miejscu po jedzeniu, bo to zaraz koło miski z warzywami...
a moje od początku drybed i chciałam matę spróbować i nici... z tego wyszły z drugiej strony kto by zrezygnował z mięciutkiego "kocyka" na "karimatę"

Haha Pchła uzupełniała może jakieś tylko jej znajome braki, albo właśnie po jedzonku był smaczek.
swissi- Serio? Moje od wczoraj na drybedzie, kochają go miłością wielką i na dziesiejszą noc olały domki, tuneliki itp, spały w stylu naleśnik na drybedzie.