potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Pikabu

Re: Potwory i spółka

Post autor: Pikabu »

Auć, niby to takie małe ale jak ugryzie to strasznie boli :/ Współczuję. Kurcze to jest agent niezły z niego. Moje prośki nigdy nie były w sumie niczym smarowane... ale mój pies ma podobnie, tylko tu jest o tyle łatwiej, że smaruje przed spacerem i wtedy sobie spokojnie maść działa. A jak ma jakieś ciekawe jedzonko do wyboru to też liże?
loriain

Post autor: loriain »

Nic to ja w palec a potem rozdrażniony powędrował schować się pod pache Dużego i go tam z tej złości też dziabnal a co! :lol:
Jedzenie nie zdaje egzaminu, mądrala chowa się pod hamakiem i czyści futerko, olewajac dobre jedzonko.
I z tych powodów karnie musi przesiedziec trochę u mnie, zazwyczaj wspina mi się na bark i oburzony gada pod nosem :laugh: zagroziłam mu, że zostanie naleśnikiem w ręczniku jak nie będzie się zachowywał :laugh:
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

Fajny prosiak charakterny hehe. Łobuz mały :)
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Pikabu

Niezły z niego numer, dobrze, że nasz Duży nie wie, że prośki potrafią gryźć kogokolwiek, kiedykolwiek. I z jedzonkiem też mnie zdziwiło, moje dziewczyny są strasznie żarte, a jak jeszcze jest to coś smacznego to już mają wszystko w nosie.

A jakieś konsekwencje żołądkowe ma to zlizywanie maści? Tak z ciekawości i zakresu poszerzania wiedzy o prosiach się pytam :)

No i jak Eli? Jesteście dziadkami już?
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

Ohoho, moim jeszcze się nie zdarzyło mnie ugryźć, tylko pazury mają drapieżne :lol: Wydawać się mogło że regularne podcinanie uniemożliwi im to, ale właśnie to po obcięciu drapią mocniej :D
Właśnie, jak sunia? Daje radę jeszcze, czy już po wszystkim?
loriain

Właśnie nie wiem jakie są konsekwencje zdrowotne wylizywania clotrimazolum, dlatego przytrzymuje go do bólu na rękach. Boby ok, zachowanie tez normalne, udało mu się w sumie dwa razy skubnac futro dookoła łysego placka. Narazie się uspokoił, nie wiem będzie szaleć to mu kołnierz zrobię :glowawmur:
Nie wiem który mały gnojek dobrał się do maty :glowawmur: I to nie w kącie, a centralnie na środku wyzarty kawałek ze wzorem - powstała biała plama :nie_powiem:

Elli dalej męczy się z brzuchem, a my dalej meczymy się ze znoszeniem i wnoszeniem po schodach :ups: Zero z niej pożytku, tylko je, śpi i wydala :P Godzina zero powinna wybić według weta najpóźniej jutro, ale kto ją ta wie.
Awatar użytkownika
swissi
Kontakt:

oj niech juz wybije ta godzina bo cieżko bidulce z brzuchem i wam też ;)
no moje miały kilka godzin mate bo też się dobierały i bałam się że jak zostanie na noc to za dużo zjedzą...
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
loriain

U mnie mają matę juz długo. Luna na początku była na trocinach ale to dosłownie tydzień. Elmo i Pchła od początku mata nie wiem co im odbiło :angry: może być że była upaprana w tym miejscu po jedzeniu, bo to zaraz koło miski z warzywami...

Właśnie przyłapalam Pchłe na konsumpcji podłoża :glowawmur:
Awatar użytkownika
swissi
Kontakt:

loriain pisze:U mnie mają matę juz długo. Luna na początku była na trocinach ale to dosłownie tydzień. Elmo i Pchła od początku mata nie wiem co im odbiło :angry: może być że była upaprana w tym miejscu po jedzeniu, bo to zaraz koło miski z warzywami...
a to może tak smakiem przeszło haha
a moje od początku drybed i chciałam matę spróbować i nici... z tego wyszły z drugiej strony kto by zrezygnował z mięciutkiego "kocyka" na "karimatę" :laugh: w przełożeniu na nasze :lol:
Pikabu

:fingerscrossed: za Eli, biedaczysko te pewno ju jest zmęczona tak dużym brzuszkiem. Ale za to jaki ma service, człowieki noszą, człowieki karmią, człowieki sprzątają :)

Haha Pchła uzupełniała może jakieś tylko jej znajome braki, albo właśnie po jedzonku był smaczek.

swissi- Serio? Moje od wczoraj na drybedzie, kochają go miłością wielką i na dziesiejszą noc olały domki, tuneliki itp, spały w stylu naleśnik na drybedzie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”