Chyba nie masz wyjscia i zamowic ciut wieksza. Tak sobie czytam o niej i jakbym czytala o Ryanie
 Chyba nie masz wyjscia i zamowic ciut wieksza. Tak sobie czytam o niej i jakbym czytala o Ryanie   
 Widze, ze Szkatula jak na hrabianke przystalo ma nawet swoja polke tzn pieterko
Moderator: pastuszek
 no właśnie ogórka nie było i musiała się zadowolić marchewką, przełknęła to z bólemmaleńka pisze:Boska, uwielbiam jąDostała w nagrodę za takie pozowanie tego ogórka w końcu ?

Ona po prostu zachowuje rubensowskie kształty
 Ona po prostu zachowuje rubensowskie kształty  
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia jakos tam sie do niej miesci. Niedlugo czeka Cie to samo....
  jakos tam sie do niej miesci. Niedlugo czeka Cie to samo.... 

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Ale jakoś tak się boję, mam duży pokój i różne ciekawe miejsca do wejścia ( i potem bez wyjścia
 Ale jakoś tak się boję, mam duży pokój i różne ciekawe miejsca do wejścia ( i potem bez wyjścia   ). Szkatuła sama wraca do klatki ? Bo się martwie że jak dziewczyny bym już wypuściła po pokoju to bym potem ich nie umiała złapać
  ). Szkatuła sama wraca do klatki ? Bo się martwie że jak dziewczyny bym już wypuściła po pokoju to bym potem ich nie umiała złapać  
 Wraca sama kiedy chce, oczywiście na noc i jak mnie nie ma w domu to ją zamykam. Przeważnie wraca, żeby się napić (nawet w tej chwili mści się na poidle
  Wraca sama kiedy chce, oczywiście na noc i jak mnie nie ma w domu to ją zamykam. Przeważnie wraca, żeby się napić (nawet w tej chwili mści się na poidle  ) i skorzystać z kuwety
 ) i skorzystać z kuwety   W pokoju mam wszelkie kable na wierzchu i żadnego nie tknie! Czasami zdarzy jej się skubnąć szafę lub łóżko, ale zna komendę " Eeejjj!" i wtedy przestaje i z wyrzutem patrząc na mnie odchodzi
  W pokoju mam wszelkie kable na wierzchu i żadnego nie tknie! Czasami zdarzy jej się skubnąć szafę lub łóżko, ale zna komendę " Eeejjj!" i wtedy przestaje i z wyrzutem patrząc na mnie odchodzi 
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia ale jak tylko sie odwroce to wracaja do tego co robily. Widocznie Szkatula jest lepiej wychowana
  ale jak tylko sie odwroce to wracaja do tego co robily. Widocznie Szkatula jest lepiej wychowana