Widze, ze Szkatula jak na hrabianke przystalo ma nawet swoja polke tzn pieterko
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]
Dzima jak moglas zmniejszyc norke Szkatuly? Jestem pewna, ze doopka jej nie urosla tylko ty na zlosc jej ta norke zmniejszylas
Chyba nie masz wyjscia i zamowic ciut wieksza. Tak sobie czytam o niej i jakbym czytala o Ryanie
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
no właśnie ogórka nie było i musiała się zadowolić marchewką, przełknęła to z bólemmaleńka pisze:Boska, uwielbiam jąDostała w nagrodę za takie pozowanie tego ogórka w końcu ?
ANYA Szkatuła po prostu nie przyjmuje do wiadomości, że nie waży już tyle co w 4 tyg. życia
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Widzisz to tak jak Ryan...nie wiem dlaczego sie na mnie obrazil jak zamowilam mu norke XL
jakos tam sie do niej miesci. Niedlugo czeka Cie to samo....
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
no jak mogłaś jej skurczyć norkę w praniu??
a te spodnie na wyleż to specjalnie tam, czy przypadkiem się znalazły? bo ja jak mam moje puścić, to nic nie zostawiam przypadkowi, bo by do użycia już nie było
a te spodnie na wyleż to specjalnie tam, czy przypadkiem się znalazły? bo ja jak mam moje puścić, to nic nie zostawiam przypadkowi, bo by do użycia już nie było
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Dzima
- Kontakt:
Specjalnie tam leżą, bo legowisko było w praniu, a przecież na każdym kroku musi być coś wygodnego...przecież ona nigdy nie wie gdzie akurat się zmęczy, prawda? 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
maleńka
Ja to bym chciała tak puścić dziewczyny po pokoju bez żadnego wybiegu
Ale jakoś tak się boję, mam duży pokój i różne ciekawe miejsca do wejścia ( i potem bez wyjścia
). Szkatuła sama wraca do klatki ? Bo się martwie że jak dziewczyny bym już wypuściła po pokoju to bym potem ich nie umiała złapać 
- Dzima
- Kontakt:
Szkatuła jest puszczana samopas
Wraca sama kiedy chce, oczywiście na noc i jak mnie nie ma w domu to ją zamykam. Przeważnie wraca, żeby się napić (nawet w tej chwili mści się na poidle
) i skorzystać z kuwety
W pokoju mam wszelkie kable na wierzchu i żadnego nie tknie! Czasami zdarzy jej się skubnąć szafę lub łóżko, ale zna komendę " Eeejjj!" i wtedy przestaje i z wyrzutem patrząc na mnie odchodzi 
Pyrka
Za TM
Za TM
-
ANYA
Moje tez reaguja na komende Ejjjj
ale jak tylko sie odwroce to wracaja do tego co robily. Widocznie Szkatula jest lepiej wychowana