Asita z kopertówkami to ja mam zawsze problem.. nigdy nie mogę znaleźć pasującej do sukienki nie zależnie od tego jaką akurat wymyślę sukienkę.. To jest moim zdaniem największy problem garderobiany

Ja jestem blada! to nawet mało powiedziane, jestem biała jak ściana, jak mąka, jak kartka papieru.. ale jakoś się lubię w cielistych butach, bo te są naprawdę cieliste na moich nogach

Ale ważne jest w czym Ty się dobrze czujesz, no i bladość, bladości nie równa, wszystko zależy od odcienia skóry plus oczy, włosy oprawa twarzy więc to, że mi dobrze w cielistym nie znaczy, że innym bladym też, sama wiesz najlepiej
Kwiaty pod kolor butów to świetny pomysł ale możesz też znaleźć buty w kolorze sukienki a tylko kwiaty w kolorze koszuli Pana młodego, ja np. byłam cała w bladych kolorach i miałam czerwone kwiaty pod kolor krawata pana młodego.
Siula buciki przepiękne, też mi się podobają, fajnie, że się link przydał

Ja uwielbiam buty skórzane polskich firm, są naprawdę wygodne, solidne i przy tym niedrogie a powiem szczerze, że mam w szafie i buty za 500-600zł a te za 200zł są moimi ulubionymi
Asita musisz koniecznie nam pokazać później jakieś foto ze ślubu!