Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Re: Żurek i Alfredzik

Post autor: Siula »

Lilith ślicznie na ślubie wyglądałaś :D . Mam nadzieję,że Asita też nam po pokaże zdjęcia. A dzięki tym linkom Waszym właśnie znalazłam buty na swój ślub :szczerbaty:
https://www.leganza.pl/760-a-multicolor-lamany.html
albo jeszcze inne też mi się tam podobają, dzięki Lilith to chyba Twój link był ;)
Ostatnio zmieniony 11 sie 2015, 21:18 przez Siula, łącznie zmieniany 1 raz.
katiusha

Post autor: katiusha »

Tak to jest...Jak nie potrzebujesz to w każdym sklepie widzisz..Jak potrzebujesz to magicznie upragniony towar ZNIKA :shock: :glowawmur:
Lili - wyglądacie cudnie :love: :love:
ANYA

Post autor: ANYA »

Asita widzisz ja Cie nie znam, nie widzialam sukienki (chyba, ze chcesz ja pokazac :szczerbaty: ) wiec doradzam Ci co ja bym ubrala...Jezeli jestes blada to faktycznie blade kolorki nie pasuja...a butow nigdy nie za duzo w razie gdybys znalazla cos innego.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Asita z kopertówkami to ja mam zawsze problem.. nigdy nie mogę znaleźć pasującej do sukienki nie zależnie od tego jaką akurat wymyślę sukienkę.. To jest moim zdaniem największy problem garderobiany :glowawmur: Ja jestem blada! to nawet mało powiedziane, jestem biała jak ściana, jak mąka, jak kartka papieru.. ale jakoś się lubię w cielistych butach, bo te są naprawdę cieliste na moich nogach :lol: Ale ważne jest w czym Ty się dobrze czujesz, no i bladość, bladości nie równa, wszystko zależy od odcienia skóry plus oczy, włosy oprawa twarzy więc to, że mi dobrze w cielistym nie znaczy, że innym bladym też, sama wiesz najlepiej :)

Kwiaty pod kolor butów to świetny pomysł ale możesz też znaleźć buty w kolorze sukienki a tylko kwiaty w kolorze koszuli Pana młodego, ja np. byłam cała w bladych kolorach i miałam czerwone kwiaty pod kolor krawata pana młodego.

Siula buciki przepiękne, też mi się podobają, fajnie, że się link przydał ;) Ja uwielbiam buty skórzane polskich firm, są naprawdę wygodne, solidne i przy tym niedrogie a powiem szczerze, że mam w szafie i buty za 500-600zł a te za 200zł są moimi ulubionymi :)

Asita musisz koniecznie nam pokazać później jakieś foto ze ślubu!
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

W sklepie, jaki Lilith poleciła, są fajne buciki, ale obcasiki właśnie za wysokie dla mnie. Ja nie chodzę na obcasach i w czymś więcej niż 7cm będę człapać jak bocian, a nie chcę jak idiotka wyglądać... Kobietki, które potrafią chodzić na obcasach jak najbardziej powinny mieć wysokie, ale ja nie. Ja na codzień (do roboty i nie) chodzę w trampkach i dżinsach, jak sukienka to dresowy worek a jak piątek to do roboty w dresikowych spodniach pomykam :lol: Więc najbardziej zbliżony styl to do Katiushy :lol: tylko że zawsze bez paska :lol:
A te różowe wybrałam, bo w tym sklepie (bialebuty.pl) oni robią buty w 3 tygodnie i już nie zdążą nowych zrobić a z gotowych mój rozmiar tylko ten kolor był w miarę pasujący... Wymienię na te, a może w ostatnim dniu (jeśli będę miała czas, bo będzie spotkanie zapoznawczo-rodzinne) znajdę z turkusowego zamszu...
Dziewczyny, ja nie będę miała żadnego fotografa, więc jeśli ktoś nam cyknie fotkę (a gości będzie sztuk 9 w tym 1 dziecko...) to coś wstawię oczywiście ;)
Co do bladości, to na fotkach Lilith wyglądasz "klasycznie" lado, w sensie tak "rasowo". Masz jeszcze włosy na ciemno. Ja nie farbuję włosów, mam mysi blond. I jestem brzydko blada... :(
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Asita - nie martw się, ja też jestem blada, a jak jeszcze się opalę, to robię się żółta :szczerbaty: Także ten, nie marudź :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Żółta!!!??? No nie...to ja się robię "tylko" czerwona, a potem na powrót blada :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Asita pisze:Żółta!!!???
Tak, żółta. Tzn. nogi, ręce i brzuch opalają się normalnie, ale z niewiadomych powodów twarz mam jak chińczyk :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dzięki Asita :buzki: Ale to w 90% make-up robi :lol:

Ja się prawie nie jestem w stanie opalić, teraz dwa dni nad jeziorem siedziałam to trochę się zarumieniłam i mimo, że tylko trochę to już mnie skóra na plecach boli i pewnie jak za dwa dni przestanie boleć to zacznie schodzić a opalenizny ni widu ni słychu i tak całe życie :P A żółta twarz hymm.. chyba coś o tym wiem..

Ja bym Ci takie doradziła jak tej strony https://www.leganza.pl/r-polanski-760-a ... amany.html ciemne złoto do zieleni to bardzo klasyczne połączenie i moim zdaniem idealne i bardzo eleganckie (przy jasnym złocie balansuje się na granicy kiczu a przy ciemnym nie ma tego problemu), obcas wygląda na jakieś 8cm ale cholera nie podają więc ciężko o pewność :? Swoją drogą to ten sam model chyba co Siuli się podoba tylko kolor inny :)

A jeszcze co do wysokości to nie ma różnicy 7 czy 10 cm, różnica jest powyżej 10 albo jak chodzisz w max 5cm i chcesz nagle wyższe. Po za tym w pierwszej chwili jak się zmienia buty to się zawsze chodzi koślawo nawet jak zmieniasz jedne 10cm obcas na drugie 10cm, bo każdy but jest inaczej wyprofilowany, jedne mają platformę inne nie, w dodatku każde mają innej wysokości platformę, jak mierzysz buty to się nie łam od razu jak zakładasz na nogę i stajesz, zawsze przejdź się w jedną i w drugą stronę postój w nich chwilę i dopiero będziesz wiedzieć czy pasują i czy Ci w nich wygodnie lub czy w ogóle dasz radę w nich chodzić.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Asita, to w trampach do na ślub maszeruj :szczerbaty:

ANYA.. fajnie by było, ale chyba by mi się nie chciało angażować już tyle ludzi w to (tzn gości)..

nie marudźcie, że nie opalone.. przynajmniej nie różowe jak mój Małż po wczasach nad morzem :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”