Balbinka i Fiona za TM :,((

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
balbinkowo

Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki:)

Post autor: balbinkowo »

Wypas dziewczyny mają właściwie tylko jak jesteśmy w odwiedzinach u dziadków. I to jak dziadek nie skosi nam trawy przez niedopatrzenie, że świnie do niego przyjadą ;)
Puściłam moim te nagrania z ich gadaniem i... nic, żadnej reakcji :shock: A jak oglądałam filmik z uratowaną wydrą, którą uczyli pływać i ona zaczełą tak piszczeć podobnie jak prośki, to obie moje świnko-panienki wyleciały z klatki i nasłuchiwały kto to tak woła :o Nie spodziewałam się tego po nich :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Podaj link puszczę jutro moim :szczerbaty: i powiem jakie reakcje :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
balbinkowo

Ten program widziałam akurat w TV. Poszukam na YouTubie i jak coś znajdę to wrzucę.
A tym czasem oglądnijcie to: http://www.youtube.com/watch?v=wqKfH_COeyk ... ja padłam :lol:

Edit: Dzima spróbuj to im puścić. http://www.youtube.com/watch?v=Faan8UKK8dU . W pewnym momencie wydra krzyczy i moje panny znowu stanęły na baczność :D
balbinkowo

Jutro mamy imprę w domu :D Minie roczek odkąd Balbi jest u mnie :102:
Nie wiem dokładnie kiedy dziewczyny się urodziły, to będziemy hucznie obchodzić dzień w którym każda z nich trafiła do mnie :mrgreen: Kurcze a kiedy ten rok minął? Jak człowiek jest szczęśliwy to czas szybciej leci, prawda ;)
P.S. A zauważyliście jaki mamy śliczny banner od Ruby :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Re: Balbi i Fiona - jutro impreza:)

A foty będą?
Widziałam ten baner! Jest świetny! :ok: też go Wylicytowałam i zbieram się w sobie żeby napisać do ruby :roll:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
balbinkowo

Fotki oczywiście będę i torta nawet planuję zrobić, a co z tego wyjdzie to się okaże ;) Dziś lało cały dzień, może jutro będzie suchszej to jakąś zieleninkę przyciągnę z dworu :102:
Pisz Dzima, bo widzisz jaki cudeńka ruby tworzy... Albo może poczekaj jak Azulka już do Ciebie przyjedzie, to będzie cała obsada :D
Foggy

Post autor: Foggy »

Balbi, najlepszego! Obyś zawsze mała trawki i miłości pod dostatkiem! :prezent:

Lepiej późno iż później.. Też upuściłam moim prośkom odgłosy i kwiczały, szukały, nasłuchiwały... Potem patrzyły po osobie czy to nie drugie przypadkiem gada.. Świetna reakcja :102:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Piękny banerek :D wszystkiego naj naj naj dla Balbinki od Lusi i Maksia :buzki: :prezent:
balbinkowo

Balbi bardzo dziękuje za życzonka :love:
Oto obiecana fotorelacja z imprezy dziewczyn...

Taki tort mi wyszedł ;)
Obrazek
Balbi spojrzała na to "cudo"...
Obrazek
...Zawołała Fionę...
Obrazek
... i zaczęła się wyżerka :D
Obrazek
Obrazek

Impra nadal trwa więc efektu końcowego jeszcze nie mam uwiecznionego na fotkach, ale bobbing i leżing zapewne nastąpi lada chwila :102: :lol:
Ostatnio zmieniony 01 sie 2014, 19:03 przez balbinkowo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Tyle sałaty i ogórkow to jeszcze przygotuj się na siuring :laugh:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”