Wypas dziewczyny mają właściwie tylko jak jesteśmy w odwiedzinach u dziadków. I to jak dziadek nie skosi nam trawy przez niedopatrzenie, że świnie do niego przyjadą
Puściłam moim te nagrania z ich gadaniem i... nic, żadnej reakcji A jak oglądałam filmik z uratowaną wydrą, którą uczyli pływać i ona zaczełą tak piszczeć podobnie jak prośki, to obie moje świnko-panienki wyleciały z klatki i nasłuchiwały kto to tak woła Nie spodziewałam się tego po nich
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki:)
Podaj link puszczę jutro moim i powiem jakie reakcje
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Ten program widziałam akurat w TV. Poszukam na YouTubie i jak coś znajdę to wrzucę.
A tym czasem oglądnijcie to: http://www.youtube.com/watch?v=wqKfH_COeyk ... ja padłam
Edit: Dzima spróbuj to im puścić. http://www.youtube.com/watch?v=Faan8UKK8dU . W pewnym momencie wydra krzyczy i moje panny znowu stanęły na baczność
A tym czasem oglądnijcie to: http://www.youtube.com/watch?v=wqKfH_COeyk ... ja padłam
Edit: Dzima spróbuj to im puścić. http://www.youtube.com/watch?v=Faan8UKK8dU . W pewnym momencie wydra krzyczy i moje panny znowu stanęły na baczność
Jutro mamy imprę w domu Minie roczek odkąd Balbi jest u mnie
Nie wiem dokładnie kiedy dziewczyny się urodziły, to będziemy hucznie obchodzić dzień w którym każda z nich trafiła do mnie Kurcze a kiedy ten rok minął? Jak człowiek jest szczęśliwy to czas szybciej leci, prawda
P.S. A zauważyliście jaki mamy śliczny banner od Ruby
Nie wiem dokładnie kiedy dziewczyny się urodziły, to będziemy hucznie obchodzić dzień w którym każda z nich trafiła do mnie Kurcze a kiedy ten rok minął? Jak człowiek jest szczęśliwy to czas szybciej leci, prawda
P.S. A zauważyliście jaki mamy śliczny banner od Ruby
- Dzima
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona - jutro impreza:)
A foty będą?
Widziałam ten baner! Jest świetny! też go Wylicytowałam i zbieram się w sobie żeby napisać do ruby
Widziałam ten baner! Jest świetny! też go Wylicytowałam i zbieram się w sobie żeby napisać do ruby
Pyrka
Fotki oczywiście będę i torta nawet planuję zrobić, a co z tego wyjdzie to się okaże Dziś lało cały dzień, może jutro będzie suchszej to jakąś zieleninkę przyciągnę z dworu
Pisz Dzima, bo widzisz jaki cudeńka ruby tworzy... Albo może poczekaj jak Azulka już do Ciebie przyjedzie, to będzie cała obsada
Pisz Dzima, bo widzisz jaki cudeńka ruby tworzy... Albo może poczekaj jak Azulka już do Ciebie przyjedzie, to będzie cała obsada
Balbi, najlepszego! Obyś zawsze mała trawki i miłości pod dostatkiem!
Lepiej późno iż później.. Też upuściłam moim prośkom odgłosy i kwiczały, szukały, nasłuchiwały... Potem patrzyły po osobie czy to nie drugie przypadkiem gada.. Świetna reakcja
Lepiej późno iż później.. Też upuściłam moim prośkom odgłosy i kwiczały, szukały, nasłuchiwały... Potem patrzyły po osobie czy to nie drugie przypadkiem gada.. Świetna reakcja
Piękny banerek wszystkiego naj naj naj dla Balbinki od Lusi i Maksia
Balbi bardzo dziękuje za życzonka
Oto obiecana fotorelacja z imprezy dziewczyn...
Taki tort mi wyszedł
Balbi spojrzała na to "cudo"...
...Zawołała Fionę...
... i zaczęła się wyżerka
Impra nadal trwa więc efektu końcowego jeszcze nie mam uwiecznionego na fotkach, ale bobbing i leżing zapewne nastąpi lada chwila
Oto obiecana fotorelacja z imprezy dziewczyn...
Taki tort mi wyszedł
Balbi spojrzała na to "cudo"...
...Zawołała Fionę...
... i zaczęła się wyżerka
Impra nadal trwa więc efektu końcowego jeszcze nie mam uwiecznionego na fotkach, ale bobbing i leżing zapewne nastąpi lada chwila
Ostatnio zmieniony 01 sie 2014, 19:03 przez balbinkowo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzima
- Kontakt:
Tyle sałaty i ogórkow to jeszcze przygotuj się na siuring
Pyrka