Baszko i Rwetes - świnkowe pamiętniki

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Rin
Miejscowość: Aleksandrów Łódzki
Kontakt:

Re: Baszko i Rwetes - niezwykli panowie w nowym domku

Post autor: Rin »

No, pewnie przyzwyczajenie :)

Muszę się pochwalić, Rweti dzielnie wyłożył dzisiaj na moich kolanach kopyta i zmienił się w postać płynną. :świnka1:
Awatar użytkownika
Rin
Kontakt:

Brak internetu nie pozwala mi tu często przebywać. W grudniu śmigamy do lekarza na kontrolę, zobaczymy czy Basiu będzie musiał dalej brać leki. Oby wszystko było dobrze :fingerscrossed: Póki co czuje się raczej dobrze, nie ma żadnych objawów, ale nie ma co igrać z ogniem
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

Oj szkoda, że fotek ślicznot nie ma :buzki: , kciuki, żeby wszystko było okej :fingerscrossed:
Prosiakowo
Miejscowość: Puck
Kontakt:

Post autor: Prosiakowo »

O tak! O fotki prosimy!
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Kciukami :fingerscrossed:
I pochwal się nimi... :photo:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Afi

Post autor: Afi »

O rany! Jakie piekne prośki! Zakochałam się :love:

Kciuki za wizytę i czekamy na więcej zdjęć :)
Awatar użytkownika
Rin
Kontakt:

Niestety wizyta musi być przełożona na styczeń. Ale Basiu świetnie się trzyma, więc mam nadzieję, że będzie ok
Mam już stałe podejście do neta i jak mi się jutro uda to wstawię kilka zdjątek, które udało mi się dzisiaj zrobić.

Widać nie podoba im się moje mistrzowskie cięcie, bo Baszek po obcinaniu włosów tradycyjnie strzelił focha. Najbardziej bawi mnie jednak, że wszyscy wołają do niego "Szałapucie". :lol:
Rweti za to dalej mi się stresuje przy takich zabiegach, ale nic dziwnego, w końcu też nie są u mnie jakoś długo. Ale idzie coraz lepiej. Nie osikał mnie już przy obcinaniu pazurków jak poprzednim razem, wiadomo, że nie jest o relaksujący zabieg, ale był spokojny i nie płochliwy, więc są jakieś postępy :)
Awatar użytkownika
Rin
Kontakt:

Z dziennika Rwetesa:
Dziś byłem u stylistki. Polecana w tym mieszkaniu. Wszystko przez to, że ostatnio razem z Baszko dosyć mocno napaskudziliśmy w klatce. No nie szło się samemu domyć, mówię wam! Zamówiłem pełen serwis. Muszę przyznać, że dosyć optymistycznie nastawiłem się do tej przygody. Niestety, mistrzowskie cięcie fryzjerki okazało się być okropne. A ta kąpiel! Szampon super, masaż podczas kąpieli też. Lecz ta suszarka - no myślałem, że wyjdę z siebie! Cóż za okropne dźwięki! Ale siedziałem grzecznie, no bo mokrym być nie można. Pazurki - no tu nie narzekam, poszło szybko. Teraz siedzę w polarowym kokonie - wysuszyli mnie, ale i tak mnie tu trzymają, jak to powiedział człowiek "nie zaszkodzi mi to".
No zobaczcie, jaki to ze mnie teraz przystojniak!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Z dziennika Baszko:
SKANDAL! Poszedłem do tej samej stylistki co Rwetes. Mówił "dobra jest, nie martw się". JAK ONA ŚMIAŁA DOTKNĄĆ MOJEGO TYŁKA! Nie śmierdzę już, jasne, fajnie. Pazurki też są teraz ładne. ALE NIE DAM SIĘ OBCIĄĆ, WARA OD MOICH JUŻ ZA DŁUGICH WŁOSÓW! Próbowała mi przyciąć moją bujną fryzurę, ale nie dam się, no nie dam! Mówiła, że jutro spróbuje ponownie. Zastanowię się, czy sobie na to pozwolę! I ta suszarka! Noż jak śmiała mi tym buczeć!
Wizytę oceniam na 2/10. Bez szału. Teraz zawinęła mnie w ten kokon. Kokon w sumie jest fajny. No dobra, tu mogę poleżeć!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

Słodziaki :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Bezczelnie wykąpałaś śmierduchy?? Skandal! Który salon tak ścina wbrew woli klienta!? :angry:

:rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”