Będę zdawać tu co jakiś czas relacje, dotyczące kochanych chłopaków (viewtopic.php?f=62&t=8265&start=50)
Przybyli do mnie niedawno, bo 23.09.2018r.
Baszko, zwany w moim domu per Basiu czuje się całkowicie swobodnie. Gdy tylko wszedł do nowego mieszkanka, postanowił zrobić generalny remont! Jego skoczne wybryki rozbrzmiewały radośnie przez niemal 15 minut. Już drugiego dnia podjął próbę wszamania mojego palca, gdy dawałam mu bazylię (w której przemycam mu leki, w związku z ec+), wiec jak widać, oswoił się już moją osobą

Rwetes, zwany Rwetim jest trochę mniej towarzyski. Gdy tylko przechodzę obok klatki to ucieka w popłochu. Nie dziwię się, nowe miejsce. Upodobał sobie chowanie się pod półką. Dwa dni temu zaczął jeść w mojej obecności, a wczoraj nawet wszamał bazylię z mojej łapy! Sielanka skończyła się, gdy dostał w papę od Baszko, który cały czas służy mu za tarczę - Rweti cały czas się za nim chowa

Nie udało mi się zrobić zdjęć, na których byli by osobno, ale jakieś mi się udało. Akurat czyściłam im klatkę, więc hasali po większym terenie Niestety kiepska jakość, ale kiepski aparat

Trochę im zajmie przyzwyczajenie się, ale mam nadzieję, że będzie dobrze!