Malibu... do zobaczenia
Moderator: pastuszek
- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Re: Malibu... do zobaczenia
Emgie,bardzo mi przykro  ;trzymaj się.
  ;trzymaj się.  

Dla Malibu.

;trzymaj się.
  ;trzymaj się.  
 Dla Malibu.

- 

MEMOrySTICKer

Zostawiła wiele ciepłych, radosnych i wspaniałych wspomnień. Maliibu jest nadal, tylko że teraz inaczej. Mam nadzieję, że wkrótce będzie dominować w Twoim sercu radość, że pojawiła się w Twoim życiu, że było Wam dane spędzić te wszystkie dni razem, a smutek z powodu jej odejścia przejdzie w tęsknotę, ale tej dobrej - za tym, co wartościowe i co sprawia, że pamiętamy.

Ostatnio zmieniony 16 sie 2013, 20:39 przez MEMOrySTICKer, łącznie zmieniany 1 raz.

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
 Pamiętam jej wątek, śliczna była ...
 Pamiętam jej wątek, śliczna była ... BTW Zaglądaj na forum, po wakacjach być może będzie pewnie przez jakiś czas możliwość skopiowania wątków ze starego forum.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Bardzo współczuję straty Małego Przyjaciela  .
 .
Niestety też wiem, jak to boli.. Trzymaj się jakoś.
Dla Malibu 

Śpij spokojnie malutka.

.
 .Niestety też wiem, jak to boli.. Trzymaj się jakoś.
Dla Malibu

Śpij spokojnie malutka.
- 

Ameba
- Miejscowość: okolice Gliwic
- Kontakt:
Dla Malibu  
   Emgie Malibu jest teraz tam gdzie odchodzą świnki  , tam gdzie niebo jest zawsze przejrzyste.Gdzie nie zachodzi słonce , gdzie nie ma chłodu  , nie ma bólu ,a ogórek jest zawsze bardziej soczysty i zielony. Patrzy  na Ciebie pewnie z  tego miejsca i  nie chce byś się smuciła, bo ona wie że spotkacie się znowu.Tak jak jest w tym wierszu Tęczowy most będzie pasła się na soczystej trawce  , nagle podniesie główkę do góry i zobaczy ciebie, podbiegnie do ciebie,  a wtedy Ty spojrzysz w oczy swojej przyjaciółki która opuściła twoje życie, ale nigdy nie opuściła twojego serca i przekroczycie tęczowy most razem.
Emgie Malibu jest teraz tam gdzie odchodzą świnki  , tam gdzie niebo jest zawsze przejrzyste.Gdzie nie zachodzi słonce , gdzie nie ma chłodu  , nie ma bólu ,a ogórek jest zawsze bardziej soczysty i zielony. Patrzy  na Ciebie pewnie z  tego miejsca i  nie chce byś się smuciła, bo ona wie że spotkacie się znowu.Tak jak jest w tym wierszu Tęczowy most będzie pasła się na soczystej trawce  , nagle podniesie główkę do góry i zobaczy ciebie, podbiegnie do ciebie,  a wtedy Ty spojrzysz w oczy swojej przyjaciółki która opuściła twoje życie, ale nigdy nie opuściła twojego serca i przekroczycie tęczowy most razem.

- 

ANYA
Strasznie mi przykro z powodu Malibu   

Pomysl, jakie Malibu miala zycie wczesniej a jaka szczesliwa byla u Ciebie. Jestem pewna, ze byla szczesliwa. Swinki naprawde potrafia docenic to co dla nich robimy

Pomysl, jakie Malibu miala zycie wczesniej a jaka szczesliwa byla u Ciebie. Jestem pewna, ze byla szczesliwa. Swinki naprawde potrafia docenic to co dla nich robimy