Malibu... do zobaczenia
Moderator: pastuszek
- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Re: Malibu... do zobaczenia
Emgie,bardzo mi przykro
;trzymaj się.
Dla Malibu.

Dla Malibu.

Zostawiła wiele ciepłych, radosnych i wspaniałych wspomnień. Maliibu jest nadal, tylko że teraz inaczej. Mam nadzieję, że wkrótce będzie dominować w Twoim sercu radość, że pojawiła się w Twoim życiu, że było Wam dane spędzić te wszystkie dni razem, a smutek z powodu jej odejścia przejdzie w tęsknotę, ale tej dobrej - za tym, co wartościowe i co sprawia, że pamiętamy.

Ostatnio zmieniony 16 sie 2013, 20:39 przez MEMOrySTICKer, łącznie zmieniany 1 raz.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:

BTW Zaglądaj na forum, po wakacjach być może będzie pewnie przez jakiś czas możliwość skopiowania wątków ze starego forum.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Bardzo współczuję straty Małego Przyjaciela
.
Niestety też wiem, jak to boli.. Trzymaj się jakoś.
Dla Malibu
Śpij spokojnie malutka.

Niestety też wiem, jak to boli.. Trzymaj się jakoś.
Dla Malibu

Śpij spokojnie malutka.
-
- Miejscowość: okolice Gliwic
- Kontakt:
Dla Malibu
Emgie Malibu jest teraz tam gdzie odchodzą świnki , tam gdzie niebo jest zawsze przejrzyste.Gdzie nie zachodzi słonce , gdzie nie ma chłodu , nie ma bólu ,a ogórek jest zawsze bardziej soczysty i zielony. Patrzy na Ciebie pewnie z tego miejsca i nie chce byś się smuciła, bo ona wie że spotkacie się znowu.Tak jak jest w tym wierszu Tęczowy most będzie pasła się na soczystej trawce , nagle podniesie główkę do góry i zobaczy ciebie, podbiegnie do ciebie, a wtedy Ty spojrzysz w oczy swojej przyjaciółki która opuściła twoje życie, ale nigdy nie opuściła twojego serca i przekroczycie tęczowy most razem.

Strasznie mi przykro z powodu Malibu
Pomysl, jakie Malibu miala zycie wczesniej a jaka szczesliwa byla u Ciebie. Jestem pewna, ze byla szczesliwa. Swinki naprawde potrafia docenic to co dla nich robimy

Pomysl, jakie Malibu miala zycie wczesniej a jaka szczesliwa byla u Ciebie. Jestem pewna, ze byla szczesliwa. Swinki naprawde potrafia docenic to co dla nich robimy