No tak właśnie sobie pomyślałam. Nieczęsto się zdarza, żeby przychodzić do studia tatuażu i rozmawiać o świnkach morskich! )moniczka_omn pisze:My to się chyba znamy - oddawałam karmękimera pisze:Fajnie, że jest kolejna świnkomiłosniczka z Łodzi! Nie ma nas na forum dużo.
Ja to ta ze studia tatuażu.
s-ŁODZI-aki :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: s-ŁODZI-aki :)
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
O, jak fajnie Was widzieć
Tak, chłopaki zawsze uwielbiali hamakowanie- zwłaszcza Gaspar (teraz Czosnek) pięknie się na hamaku wyciąga i wręcz błogo przy tym uśmiecha.
Tak, chłopaki zawsze uwielbiali hamakowanie- zwłaszcza Gaspar (teraz Czosnek) pięknie się na hamaku wyciąga i wręcz błogo przy tym uśmiecha.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- moniczka_omn
- Miejscowość: Justynów k. Łodzi
- Kontakt:
Taak... leniuszkisilje pisze:O, jak fajnie Was widzieć
Tutaj staram się ich przekupić, by wyszli spod komody
Na zawsze w serduszku:
Malwinka, Gudi, Żelek, Loluś, Smołek, Grzybek, Czosnek, Maluszek, Wiktorek + 2 tymczaski
Malwinka, Gudi, Żelek, Loluś, Smołek, Grzybek, Czosnek, Maluszek, Wiktorek + 2 tymczaski
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Świetne zdjęcia, piękne prosiaki!kimera pisze:No tak właśnie sobie pomyślałam. Nieczęsto się zdarza, żeby przychodzić do studia tatuażu i rozmawiać o świnkach morskich! )moniczka_omn pisze:My to się chyba znamy - oddawałam karmękimera pisze:Fajnie, że jest kolejna świnkomiłosniczka z Łodzi! Nie ma nas na forum dużo.
Ja to ta ze studia tatuażu.
BTW jedna z naszych dziewczyn ze Stowarzyszenia ma na ręce wytatuowaną przepiękną świnkę ciekawe, czy masz z Tym coś wspólnego?
- moniczka_omn
- Kontakt:
Jeśli mówimy o Agnieszce (Dzima) toooo... TAK!porcella pisze:Świetne zdjęcia, piękne prosiaki!
BTW jedna z naszych dziewczyn ze Stowarzyszenia ma na ręce wytatuowaną przepiękną świnkę ciekawe, czy masz z Tym coś wspólnego?
Miałam przyjemność troszkę ją pokłuć i spłodzić swój pierwszy, świnkowy tatuaż.
We wrześniu będę tatuować kolejnego prosiaka swojemu partnerowi, także cieszę się jak głupek, że znów mnie kopnie ten zaszczyt
Na zawsze w serduszku:
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
I to na pewno nie ostatni świnkowy tatuaż
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Fanką tatuaży generalnie nie jestem, ale prawdziwą sztukę podziwiam szczerze!
@Dzima, mogę pokazać zdjęcie Twojej ręki?
@Dzima, mogę pokazać zdjęcie Twojej ręki?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Tak
Pyrka
- moniczka_omn
- Kontakt:
Zapraszam! Z chęcią wytatuuję kolejnego prosiaczka, obojętnie w jakiej stylistyceSiula pisze:Mnie też się marzy wytatuować sobie moje świniaki
Na zawsze w serduszku: