O, jak fajnie Was widzieć
Tak, chłopaki zawsze uwielbiali hamakowanie- zwłaszcza Gaspar (teraz Czosnek) pięknie się na hamaku wyciąga i wręcz błogo przy tym uśmiecha.
silje pisze:O, jak fajnie Was widzieć
Tak, chłopaki zawsze uwielbiali hamakowanie- zwłaszcza Gaspar (teraz Czosnek) pięknie się na hamaku wyciąga i wręcz błogo przy tym uśmiecha.
Taak... leniuszki
Tutaj staram się ich przekupić, by wyszli spod komody
Na zawsze w serduszku:
Malwinka, Gudi, Żelek, Loluś, Smołek, Grzybek, Czosnek, Maluszek, Wiktorek + 2 tymczaski
kimera pisze:Fajnie, że jest kolejna świnkomiłosniczka z Łodzi! Nie ma nas na forum dużo.
My to się chyba znamy - oddawałam karmę
Ja to ta ze studia tatuażu.
No tak właśnie sobie pomyślałam. Nieczęsto się zdarza, żeby przychodzić do studia tatuażu i rozmawiać o świnkach morskich! )
Świetne zdjęcia, piękne prosiaki!
BTW jedna z naszych dziewczyn ze Stowarzyszenia ma na ręce wytatuowaną przepiękną świnkę ciekawe, czy masz z Tym coś wspólnego?
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
porcella pisze:Świetne zdjęcia, piękne prosiaki!
BTW jedna z naszych dziewczyn ze Stowarzyszenia ma na ręce wytatuowaną przepiękną świnkę ciekawe, czy masz z Tym coś wspólnego?
Jeśli mówimy o Agnieszce (Dzima) toooo... TAK!
Miałam przyjemność troszkę ją pokłuć i spłodzić swój pierwszy, świnkowy tatuaż.
We wrześniu będę tatuować kolejnego prosiaka swojemu partnerowi, także cieszę się jak głupek, że znów mnie kopnie ten zaszczyt
Na zawsze w serduszku:
Malwinka, Gudi, Żelek, Loluś, Smołek, Grzybek, Czosnek, Maluszek, Wiktorek + 2 tymczaski