No tak właśnie sobie pomyślałam. Nieczęsto się zdarza, żeby przychodzić do studia tatuażu i rozmawiać o świnkach morskich!moniczka_omn pisze:My to się chyba znamy - oddawałam karmękimera pisze:Fajnie, że jest kolejna świnkomiłosniczka z Łodzi! Nie ma nas na forum dużo.
Ja to ta ze studia tatuażu.
s-ŁODZI-aki :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: s-ŁODZI-aki :)
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
O, jak fajnie Was widzieć
Tak, chłopaki zawsze uwielbiali hamakowanie- zwłaszcza Gaspar (teraz Czosnek) pięknie się na hamaku wyciąga i wręcz błogo przy tym uśmiecha.
Tak, chłopaki zawsze uwielbiali hamakowanie- zwłaszcza Gaspar (teraz Czosnek) pięknie się na hamaku wyciąga i wręcz błogo przy tym uśmiecha.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Lotka +21 w DT
- moniczka_omn
- Miejscowość: Justynów k. Łodzi
- Kontakt:
Taak... leniuszkisilje pisze:O, jak fajnie Was widzieć![]()
Tutaj staram się ich przekupić, by wyszli spod komody

Na zawsze w serduszku:
Malwinka, Gudi, Żelek, Loluś, Smołek, Grzybek, Czosnek, Maluszek, Wiktorek, Trzmielik + 2 tymczaski

Malwinka, Gudi, Żelek, Loluś, Smołek, Grzybek, Czosnek, Maluszek, Wiktorek, Trzmielik + 2 tymczaski
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Świetne zdjęcia, piękne prosiaki!kimera pisze:No tak właśnie sobie pomyślałam. Nieczęsto się zdarza, żeby przychodzić do studia tatuażu i rozmawiać o świnkach morskich!moniczka_omn pisze:My to się chyba znamy - oddawałam karmękimera pisze:Fajnie, że jest kolejna świnkomiłosniczka z Łodzi! Nie ma nas na forum dużo.
Ja to ta ze studia tatuażu.)
BTW jedna z naszych dziewczyn ze Stowarzyszenia ma na ręce wytatuowaną przepiękną świnkę
- moniczka_omn
- Kontakt:
Jeśli mówimy o Agnieszce (Dzima) toooo... TAK!porcella pisze:Świetne zdjęcia, piękne prosiaki!
BTW jedna z naszych dziewczyn ze Stowarzyszenia ma na ręce wytatuowaną przepiękną świnkęciekawe, czy masz z Tym coś wspólnego?
Miałam przyjemność troszkę ją pokłuć i spłodzić swój pierwszy, świnkowy tatuaż.
We wrześniu będę tatuować kolejnego prosiaka swojemu partnerowi, także cieszę się jak głupek, że znów mnie kopnie ten zaszczyt
Na zawsze w serduszku:

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
I to na pewno nie ostatni świnkowy tatuaż

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Fanką tatuaży generalnie nie jestem, ale prawdziwą sztukę podziwiam szczerze!
@Dzima, mogę pokazać zdjęcie Twojej ręki?
@Dzima, mogę pokazać zdjęcie Twojej ręki?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Tak 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- moniczka_omn
- Kontakt:
Zapraszam! Z chęcią wytatuuję kolejnego prosiaczka, obojętnie w jakiej stylistyceSiula pisze:Mnie też się marzy wytatuować sobie moje świniaki
Na zawsze w serduszku: