Głaski dla całego stada.
Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
StokrotkaPn
Re: Ryszard[*],Stefan&Lucjan;Jerzy&Antoni;Franciszek;Marian
Super miały wybieg i nieźle naświniły.
Głaski dla całego stada.
Głaski dla całego stada.
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Jurek na tych fotkach jest podobny do naszego Romcia. Bardzo za nim tęsknimy
.
-
Marta_K
To jest jakaś masakra....
Nieco ponad miesiąc temu Franek miał usunięty kamień z pęcherza... Dzisiaj znów zaczął popłakiwać, po pracy dałam mu do klatki podkład seni i co... siusia z krwią...
No to biegiem do weta... Rtg i co... mamy nowe dwa kamienie... Znowu trzeba go ciąć...
Do tego coś dzisiaj odbiło Antkowi (albo Jurkowi ale stawiam na Antka... ) i kabel od przedłużacza do którego mamy podłączony tv jest zżarty na około 5 cm... to wygląda jakby jeszcze jedno ugryzienie i miało być po śwince... A najlepsze jest to, że nie mam pojęcia kiedy on tego dokonał, bo biegał po mieszkaniu a ja byłam w pokoju w którym pogryzł ten kabel przez cały czas.... A oni cały czas biegali... Nie było przestojów - dłuższych przerw, które mogłyby sugerować, że coś wymyślili... No i do tego ten kabel jest jedynym kablem do jakiego w małym fragmencie świnie miały dostęp... Po prostu nie szło go już bardziej podwiesić nigdzie...
Żeby było jeszcze śmieszniej zbliża się marzec a w marcu mijają 3 miesiące - czyli czas na ścięcie zębów Luckowi - więc kolejna sprawa, no i cały czas nie wiadomo co z Marianem i tą jego cukrzycą... Teraz za radą Kapuszka i zgodą dr Kasi jest na tygodniowej diecie na samym sianie i wodzie i zobaczymy... Jak to nic nie da to już naprawdę lipa....
Ich wszystkich chyba porąbało....
Nieco ponad miesiąc temu Franek miał usunięty kamień z pęcherza... Dzisiaj znów zaczął popłakiwać, po pracy dałam mu do klatki podkład seni i co... siusia z krwią...
No to biegiem do weta... Rtg i co... mamy nowe dwa kamienie... Znowu trzeba go ciąć...
Do tego coś dzisiaj odbiło Antkowi (albo Jurkowi ale stawiam na Antka... ) i kabel od przedłużacza do którego mamy podłączony tv jest zżarty na około 5 cm... to wygląda jakby jeszcze jedno ugryzienie i miało być po śwince... A najlepsze jest to, że nie mam pojęcia kiedy on tego dokonał, bo biegał po mieszkaniu a ja byłam w pokoju w którym pogryzł ten kabel przez cały czas.... A oni cały czas biegali... Nie było przestojów - dłuższych przerw, które mogłyby sugerować, że coś wymyślili... No i do tego ten kabel jest jedynym kablem do jakiego w małym fragmencie świnie miały dostęp... Po prostu nie szło go już bardziej podwiesić nigdzie...
Żeby było jeszcze śmieszniej zbliża się marzec a w marcu mijają 3 miesiące - czyli czas na ścięcie zębów Luckowi - więc kolejna sprawa, no i cały czas nie wiadomo co z Marianem i tą jego cukrzycą... Teraz za radą Kapuszka i zgodą dr Kasi jest na tygodniowej diecie na samym sianie i wodzie i zobaczymy... Jak to nic nie da to już naprawdę lipa....
Ich wszystkich chyba porąbało....
-
twojawiernafanka
Ech, chłopaki... Brać się w garść!
Franiu kochany, coś Ty znów uhodował w tym pęcherzu
Franiu kochany, coś Ty znów uhodował w tym pęcherzu
-
atka1966
oj ! biedne te świniaki
biedne... trzymajcie się jakoś zdrowo 
- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Jak na razie ten rok nie służy zbytnio zdrowiu naszych futerek.
Trzymajcie się chłopcy.
Trzymajcie się chłopcy.
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Chłopaki maja jeszcze gorzej z tymi kamykami niz dziewuchy chyba. Miesiąc czasu to bardzo szybko, biedny.
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Franiu biedaku
, trzymam bardzo mocno kciuki za jego zdrówko

-
lovelymary
- Miejscowość: Kostrzyn
- Kontakt:
Chłopaki ogarnijcie się 
Trzymam kciuki za zdrówko
Trzymam kciuki za zdrówko
Ważne sprawy kierować na pw lub tel
-
Marta_K
Po rozmowie z Asią Kapuszek dałam Maryśka na tygodniową dietę - samo siano i woda. Plus dużo ruchu i... wczorajszy cukier 124
Czyli jednak można chyba będzie walczyć dietą...
A tak poza tym są u nas na wczasach świnie StokrotkiPn - A co za tym idzie jest Danusia - córeczka Mariana
Tak pięknie razem wyglądają

Hehe... Niestety to jedyne zdjęcie jakie udało mi się im zrobić, bo Marian bardzo interesuje się Danką jako kobietką...
A tak poza tym są u nas na wczasach świnie StokrotkiPn - A co za tym idzie jest Danusia - córeczka Mariana
Tak pięknie razem wyglądają

Hehe... Niestety to jedyne zdjęcie jakie udało mi się im zrobić, bo Marian bardzo interesuje się Danką jako kobietką...