Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
Re: Zdjęcia naszych klatek
Fajny wybieg dla świniaczka
a miłość między zwierzakami super! Moja psinka Benia to by z chęcią zjadła na deser moich prośków 

He, he u mnie nawet zbyt wielkiej miłości międzyświnkowej nie ma 

To prawda moje zwierzaczki kochaja się bardzo ,do tego stopnia,że moja mama naszej suni Czikuni zabroniła zbliżać się do Tosi
bo Czikunia pokochała świniaczka miłościa matczyną i była bardzo zaborcza
. Nikomu nie pozwalała zbliżać sie do swojego małego dzidziusia
.
W niedziele i poniedziałek bedzie u nas na przechowanie świnka Lusia koleżanki mojej mamy . Ciekawe czy się polubią bo Lusia to podobno -tak mówi Pani Ania - szalona wariatka

W niedziele i poniedziałek bedzie u nas na przechowanie świnka Lusia koleżanki mojej mamy . Ciekawe czy się polubią bo Lusia to podobno -tak mówi Pani Ania - szalona wariatka

Ostatnio zmieniony 14 lut 2014, 17:56 przez Świnka Morska, łącznie zmieniany 1 raz.
Załóż wątek swoim zwierzakom, bo to raczej nie są zdjęcia klatekŚwinka Morska pisze:To prawda moje zwierzaczki kochaja się bardzo ,do tego stopnia,że moja mama naszej suni Czikuni zabroniła zbliżać się do Tosibo Czikunia pokochała świniaczka miłościa matczyną i była bardzo zaborcza. Nikomu nie pozwalała zbliżać sie do swojego małego dzidziusia
.
A oto mamuśka o wielkim sercu,a ten maluch z brzuszkiem do góry to właśnie jest nasz Czaruś który wpada do Tosi na proszoną marchewkę.
A teraz cos na Walentynki

Bardzo Wam zazdroszczę pięknych klatek i pomysłów.Moje świnki żyją sobie zwyczajnie,tradycyjnie.Ale zawsze bardzo się staram i dbam o nie.

Tradycyjnie nie znaczy gorzejAniaR pisze:Bardzo Wam zazdroszczę pięknych klatek i pomysłów.Moje świnki żyją sobie zwyczajnie,tradycyjnie.Ale zawsze bardzo się staram i dbam o nie.

A my tak sobie mieszkamy

- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Mieszkanie Colori i Choco. Obecnie rozmyślam nad matą i nad zmianami jakimiś. Ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.Tylko te zdjęcia nie były robione żeby pokazać klatkę dlatego nie do końca dobra perspektywa itd. To jest setka.

DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Twoja prośka też ma ślicznie prosto i z gustem, ja bym dodała tylko półeczki żeby wykożystać przestrzeń nad domkami. Z tego co widzę schodki już maszAniaR pisze:Bardzo Wam zazdroszczę pięknych klatek i pomysłów.Moje świnki żyją sobie zwyczajnie,tradycyjnie.Ale zawsze bardzo się staram i dbam o nie.