Zdjęcia naszych klatek

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

ODPOWIEDZ
Ewaunia

Re: Zdjęcia naszych klatek

Post autor: Ewaunia »

Piękna miłość!!! A Walentynki tuż, tuż...
Mmagda

Post autor: Mmagda »

Fajny wybieg dla świniaczka :) a miłość między zwierzakami super! Moja psinka Benia to by z chęcią zjadła na deser moich prośków :(
meadow

Post autor: meadow »

He, he u mnie nawet zbyt wielkiej miłości międzyświnkowej nie ma :szczerbaty:
Świnka Morska

Post autor: Świnka Morska »

To prawda moje zwierzaczki kochaja się bardzo ,do tego stopnia,że moja mama naszej suni Czikuni zabroniła zbliżać się do Tosi :nono: bo Czikunia pokochała świniaczka miłościa matczyną i była bardzo zaborcza :szczerbaty: . Nikomu nie pozwalała zbliżać sie do swojego małego dzidziusia :glowawmur:.

W niedziele i poniedziałek bedzie u nas na przechowanie świnka Lusia koleżanki mojej mamy . Ciekawe czy się polubią bo Lusia to podobno -tak mówi Pani Ania - szalona wariatka :think:
Ostatnio zmieniony 14 lut 2014, 17:56 przez Świnka Morska, łącznie zmieniany 1 raz.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Świnka Morska pisze:To prawda moje zwierzaczki kochaja się bardzo ,do tego stopnia,że moja mama naszej suni Czikuni zabroniła zbliżać się do Tosi :nono: bo Czikunia pokochała świniaczka miłościa matczyną i była bardzo zaborcza. Nikomu nie pozwalała zbliżać sie do swojego małego dzidziusia :glowawmur:.

A oto mamuśka o wielkim sercu :love:,a ten maluch z brzuszkiem do góry to właśnie jest nasz Czaruś który wpada do Tosi na proszoną marchewkę.
Obrazek

Obrazek

A teraz cos na Walentynki

Obrazek
Obrazek

W niedziele i poniedziałek bedzie u nas na przechowanie świnka Lusia koleżanki mojej mamy . Ciekawe czy się polubią bo Lusia to podobno -tak mówi Pani Ania - szalona wariatka :think:
Załóż wątek swoim zwierzakom, bo to raczej nie są zdjęcia klatek :szczerbaty:
Świnka Morska

:ups: OK sorki
AniaR

Post autor: AniaR »

Bardzo Wam zazdroszczę pięknych klatek i pomysłów.Moje świnki żyją sobie zwyczajnie,tradycyjnie.Ale zawsze bardzo się staram i dbam o nie.

Obrazek
LidkaK

Post autor: LidkaK »

AniaR pisze:Bardzo Wam zazdroszczę pięknych klatek i pomysłów.Moje świnki żyją sobie zwyczajnie,tradycyjnie.Ale zawsze bardzo się staram i dbam o nie.
Tradycyjnie nie znaczy gorzej :) Moje też mają taki tradycyjny wystrój klatki, bo obydwie bardzo lubią swoje domki i znając je nie chciałyby żeby je im zabierać:) Domki natomiast zajmują sporo miejsca i mimo iż mają klatkę 120 to już nie ma w niej za bardzo miejsca np. na hamaki.

A my tak sobie mieszkamy :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Monalisa
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Monalisa »

Mieszkanie Colori i Choco. Obecnie rozmyślam nad matą i nad zmianami jakimiś. Ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.Tylko te zdjęcia nie były robione żeby pokazać klatkę dlatego nie do końca dobra perspektywa itd. To jest setka.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Świnka Morska

AniaR pisze:Bardzo Wam zazdroszczę pięknych klatek i pomysłów.Moje świnki żyją sobie zwyczajnie,tradycyjnie.Ale zawsze bardzo się staram i dbam o nie.

Obrazek
Twoja prośka też ma ślicznie prosto i z gustem, ja bym dodała tylko półeczki żeby wykożystać przestrzeń nad domkami. Z tego co widzę schodki już masz :szczerbaty: .Na półeczki dasz jakieś miękkie kapciochy albo spiochy i już no może jeszcze jakiś tunelik albo hamak :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”