Na drogę, malutka
Calinka[*] -29.01.2014 Do zobaczenia. Kocham Cię
Moderator: pastuszek
-
Saint_Lilith
Re: Calinka[*] -29.01.2014 Do zobaczenia. Kocham Cię
Nie wierzę, tylko nie Calinka
Na drogę, malutka
Na drogę, malutka
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim,że pamiętacie o mojej Calince.
Dziś pierwszy ranek bez Ciebie. Okropny. Oczywiście zaczął się płaczem, bo w klatce pusto, miałam dwie świnki, ale Ty byłaś Calinko jak 1,5 świnki,bo wszędzie Ciebie było pełno, bo to na Ciebie patrzyłam jak leżałaś zwinięta w rogalik w swoim ulubionym polarowym domku od cioci Silje. (Mam nadzieję,że tam za TM też masz taki polarowy domek.) Patrzyłaś wprost na mnie z tego domku oczkami czarnymi jak koraliki. Nawet mój tato mówił : ja wchodze do pokoju a ona patrzy na mnie.
Nauczyłam Cię wchodzenia mi na kolanka, tyle razy myślałam żeby to nagrać i nie zrobiłam tego..
teraz widzę,że nie należy takich ważnych rzeczy odkładać na później, bo to później nie wiadomo, czy nadejdzie...
Nie wolno sie lenić jeśli chodzi o tych, których kochasz, trzeba dać z siebie wszystko,żeby potem nie żałować,że się zrobiło za mało..
Nie wiem jak żyć bez Ciebie. India nie chce ze mną leżec na kolankach, nie zwija sie w rogalik
PUSTKA...
Wróć do mnie,nawet w innym futerku, tak bardzo Ciebie mi brak.

Dziś pierwszy ranek bez Ciebie. Okropny. Oczywiście zaczął się płaczem, bo w klatce pusto, miałam dwie świnki, ale Ty byłaś Calinko jak 1,5 świnki,bo wszędzie Ciebie było pełno, bo to na Ciebie patrzyłam jak leżałaś zwinięta w rogalik w swoim ulubionym polarowym domku od cioci Silje. (Mam nadzieję,że tam za TM też masz taki polarowy domek.) Patrzyłaś wprost na mnie z tego domku oczkami czarnymi jak koraliki. Nawet mój tato mówił : ja wchodze do pokoju a ona patrzy na mnie.
Nauczyłam Cię wchodzenia mi na kolanka, tyle razy myślałam żeby to nagrać i nie zrobiłam tego..
Nie wolno sie lenić jeśli chodzi o tych, których kochasz, trzeba dać z siebie wszystko,żeby potem nie żałować,że się zrobiło za mało..
Nie wiem jak żyć bez Ciebie. India nie chce ze mną leżec na kolankach, nie zwija sie w rogalik
PUSTKA...
Wróć do mnie,nawet w innym futerku, tak bardzo Ciebie mi brak.

-
miŁOŚniczka
Pamięci Calinki
jadziulko - bardzo Ci współczuję, trzymaj się w tych smutnych chwilach
-
NIKI 2
Jadziulko, bardzo mi przykro, trzymaj się
Dla Calineczki
Dla Calineczki
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Ciągle myślę o tej biednej Calince
Jadziulka, ogromnie mi przykro..
Znam Cię i wiem, jak Ci teraz ciężko. Nie pocieszą Cię żadne słowa.
Trzeba przez to przejść
Bardzo kruche jest świnkowe życie.. Wiemy o tym, ale równocześnie nawet wtedy, kiedy jest już naprawdę źle- ciągle nie dociera do nas świadomość, że coś złego może się stać. Jakby nasza miłość do tego kruchego ciałka miała stanowić barierę nie do pokonania.
Niestety to co najgorsze- czasem przychodzi. I już nic nie możemy zrobić..
Myślę że Calinka ma za TM swój domek z polaru.
I że nadal lubi w nim leżeć. Wierzę w to..
Trzymaj się.
Jeszcze raz- dla Calinki światełko
Jadziulka, ogromnie mi przykro..
Znam Cię i wiem, jak Ci teraz ciężko. Nie pocieszą Cię żadne słowa.
Trzeba przez to przejść
Bardzo kruche jest świnkowe życie.. Wiemy o tym, ale równocześnie nawet wtedy, kiedy jest już naprawdę źle- ciągle nie dociera do nas świadomość, że coś złego może się stać. Jakby nasza miłość do tego kruchego ciałka miała stanowić barierę nie do pokonania.
Myślę że Calinka ma za TM swój domek z polaru.
I że nadal lubi w nim leżeć. Wierzę w to..
Trzymaj się.
Jeszcze raz- dla Calinki światełko
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT
- jadziulka
- Kontakt:
Właśnie masz rację, nie docierała do mnie świadomość,że może być źle. A to jednak lepiej byc panikarą i zaraz lecieć do weta, czy noc, czy święto, lecieć i nie przejmować sie,że pomyslą,że się przesadza. Trzeba dmuchac na zimne z tymi naszymi delikatnymi stworkami.silje pisze: Bardzo kruche jest świnkowe życie.. Wiemy o tym, ale równocześnie nawet wtedy, kiedy jest już naprawdę źle- ciągle nie dociera do nas świadomość, że coś złego może się stać. Jakby nasza miłość do tego kruchego ciałka miała stanowić barierę nie do pokonania.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tak mi przykro
Jadziulka trzymaj się
A jak India zniosła rozstanie z koleżanką?
Dla ślicznej Calineczki
Dla ślicznej Calineczki
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Calinko
... Jadziulko wyrazy współczucia... 
- jadziulka
- Kontakt:
Hm India je, krzyczy o jedzenie. Chyba mi bardziej brakuje Calinki niż jej, choć może mi się wydaje.martuś pisze: A jak India zniosła rozstanie z koleżanką?![]()
To Calinka fisiowała w klatce jak brałam Indię na kolanka.