3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Stadko axxk bez Plamka :( nowe zdjcia 11.01
jedziemy dzisiaj do weta, tym razem z Sonią. Zobaczymy co pani doktr powie, może jakies leczenie podejmiemy
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Może coś poradzi
a to zgrubienie? co to może być?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

u weta byliśmy, Sońka grzeczna bardzo dała sobie bez problemu zrobić zastrzyk dożylny
Na koniec jeszcze pazurki przycieła pani doktor. pazurki to jest to czego najbardziej nie lubi i rzucą się straszliwie do nas a u weta grzecznie pozwala.
Sońka dostała zastrzyk jutro też mamy podać, zaczniemy też kuracje tabletkami ale to za kilka dni.
a Zgrubienie to nic strasznego - zwykły tłuszczak.
Ulżyło mi baaardzo
A dzisiaj mamy ważny dzień. rok temu o tej porze przy mrozach takich samych jak dzisiaj (- czyli około 20 stopni na minusie) przyjechały do nas dwie cudowne kosiowe dziewczynki Klusia i Mała. To dopiero rok, a ja mam wrażenie jakby były od zawsze u nas

Sońka dostała zastrzyk jutro też mamy podać, zaczniemy też kuracje tabletkami ale to za kilka dni.
a Zgrubienie to nic strasznego - zwykły tłuszczak.

A dzisiaj mamy ważny dzień. rok temu o tej porze przy mrozach takich samych jak dzisiaj (- czyli około 20 stopni na minusie) przyjechały do nas dwie cudowne kosiowe dziewczynki Klusia i Mała. To dopiero rok, a ja mam wrażenie jakby były od zawsze u nas

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
to super, że to nic aż tak poważnego
Dla Kosi całuski i głaski z okazji roczku u Ciebie

Dla Kosi całuski i głaski z okazji roczku u Ciebie

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

niestety na moje próby głasków było tylko zirytowane pchiiiii, łiiiiiiiiiiiii itp ale za uszkiem wydrapane 
a z Sońką to niegroźne ale łapki ...ech
bedziemy myślec o badaniach specjalistycznych, ale niesttey trzeba doweiźć Sonie 150 lub 350 km a ona nie wytrzymuje dłuzej niz 20 minut w samochodzie

a z Sońką to niegroźne ale łapki ...ech
bedziemy myślec o badaniach specjalistycznych, ale niesttey trzeba doweiźć Sonie 150 lub 350 km a ona nie wytrzymuje dłuzej niz 20 minut w samochodzie
- Dzima
- Kontakt:
Ale ulga, że z Sonią dobrze
A może jakieś zdjęcia kosiek?
Taka rocznica, a tu zdjęć nie ma

A może jakieś zdjęcia kosiek?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

fakt takie zaniedbanie... już od 4 stron nie ma zdjęć, obiecuję poprawę
Musze pochwalić Sońkę, dzisiaj była bardzo grzeczna jak robiliśmy zastrzyk, leżała grzecznie i nawet się nie poruszyła gdy podeszlismy z igłą. Moja dzielna kochana psina
Musze pochwalić Sońkę, dzisiaj była bardzo grzeczna jak robiliśmy zastrzyk, leżała grzecznie i nawet się nie poruszyła gdy podeszlismy z igłą. Moja dzielna kochana psina
kurcze i zastrzyki nie pomogły zero poprawy u Sońki, jutro zmieniamy leczenie.
Cos moja psinka nerwowa jest dziisaj, jak podchodzę albo chociaż patrze na nią to warczy strasznie i marszczy sie na mnie.
Dzisija zafundowalismy wieczorny godzinny spacerek Sonieczce, co na jej stan zdrowia to maksimum.., uwielbia zimę i śnieg, na widok śniegu cieszy się biega łapie w pysk - pełnia radości.
a jeszcze pochwalę się, jak Śnieżek zaparkował w nowym garażu

Cos moja psinka nerwowa jest dziisaj, jak podchodzę albo chociaż patrze na nią to warczy strasznie i marszczy sie na mnie.
Dzisija zafundowalismy wieczorny godzinny spacerek Sonieczce, co na jej stan zdrowia to maksimum.., uwielbia zimę i śnieg, na widok śniegu cieszy się biega łapie w pysk - pełnia radości.
a jeszcze pochwalę się, jak Śnieżek zaparkował w nowym garażu

- Dzima
- Kontakt:
Nowa rzecz do zasikiwania
Ładnie zaparkował, żadnej ryski nie ma

Pyrka
Za TM
Za TM

dzisiaj dostałam swojego ślicznego misia od szyszka-szyje - gorąco polecam jej rzeczy. Oczywiście Śniegi postanowił sprawdzić czy wygodny
pozoliłam mu sprawdzić ale tylko raz
mój misio

Chłopcy nauczyli sie korzystać z wybiegu, malego, zamkniętego ale to duuuzy postę u nich
iiii boje sie zapeszać ale chyba u Sońki malutka poprawa jest po nowych lekach - ale trzymajcie kciuki

Chłopcy nauczyli sie korzystać z wybiegu, malego, zamkniętego ale to duuuzy postę u nich
iiii boje sie zapeszać ale chyba u Sońki malutka poprawa jest po nowych lekach - ale trzymajcie kciuki