3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
axxk

Re: Stadko axxk bez Plamka :( nowe zdjcia 11.01

Post autor: axxk »

jedziemy dzisiaj do weta, tym razem z Sonią. Zobaczymy co pani doktr powie, może jakies leczenie podejmiemy
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Może coś poradzi :fingerscrossed: a to zgrubienie? co to może być?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
axxk

u weta byliśmy, Sońka grzeczna bardzo dała sobie bez problemu zrobić zastrzyk dożylny :) Na koniec jeszcze pazurki przycieła pani doktor. pazurki to jest to czego najbardziej nie lubi i rzucą się straszliwie do nas a u weta grzecznie pozwala.
Sońka dostała zastrzyk jutro też mamy podać, zaczniemy też kuracje tabletkami ale to za kilka dni.
a Zgrubienie to nic strasznego - zwykły tłuszczak. :D Ulżyło mi baaardzo

A dzisiaj mamy ważny dzień. rok temu o tej porze przy mrozach takich samych jak dzisiaj (- czyli około 20 stopni na minusie) przyjechały do nas dwie cudowne kosiowe dziewczynki Klusia i Mała. To dopiero rok, a ja mam wrażenie jakby były od zawsze u nas :)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

to super, że to nic aż tak poważnego :buzki:
Dla Kosi całuski i głaski z okazji roczku u Ciebie :buzki: :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
axxk

niestety na moje próby głasków było tylko zirytowane pchiiiii, łiiiiiiiiiiiii itp ale za uszkiem wydrapane :)
a z Sońką to niegroźne ale łapki ...ech
bedziemy myślec o badaniach specjalistycznych, ale niesttey trzeba doweiźć Sonie 150 lub 350 km a ona nie wytrzymuje dłuzej niz 20 minut w samochodzie
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Ale ulga, że z Sonią dobrze :tired: :buzki:
A może jakieś zdjęcia kosiek? :pray: Taka rocznica, a tu zdjęć nie ma :roll: :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
axxk

fakt takie zaniedbanie... już od 4 stron nie ma zdjęć, obiecuję poprawę

Musze pochwalić Sońkę, dzisiaj była bardzo grzeczna jak robiliśmy zastrzyk, leżała grzecznie i nawet się nie poruszyła gdy podeszlismy z igłą. Moja dzielna kochana psina
axxk

kurcze i zastrzyki nie pomogły zero poprawy u Sońki, jutro zmieniamy leczenie.
Cos moja psinka nerwowa jest dziisaj, jak podchodzę albo chociaż patrze na nią to warczy strasznie i marszczy sie na mnie.
Dzisija zafundowalismy wieczorny godzinny spacerek Sonieczce, co na jej stan zdrowia to maksimum.., uwielbia zimę i śnieg, na widok śniegu cieszy się biega łapie w pysk - pełnia radości.

a jeszcze pochwalę się, jak Śnieżek zaparkował w nowym garażu :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Nowa rzecz do zasikiwania :szczerbaty: Ładnie zaparkował, żadnej ryski nie ma :lol: :D
Pyrka
axxk

dzisiaj dostałam swojego ślicznego misia od szyszka-szyje - gorąco polecam jej rzeczy. Oczywiście Śniegi postanowił sprawdzić czy wygodny :) pozoliłam mu sprawdzić ale tylko raz :) mój misio
Obrazek

Chłopcy nauczyli sie korzystać z wybiegu, malego, zamkniętego ale to duuuzy postę u nich
iiii boje sie zapeszać ale chyba u Sońki malutka poprawa jest po nowych lekach - ale trzymajcie kciuki :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”