dzisiaj mijają 2 lata od kiedy nie ma mojej najukochańszej świneczki Pysiulki. Nigdy nie pogodzę się z jej odejściem
Pysiaczku
Pamięci moich skarbów, 15.05.2017 (*) Stefan
Moderator: pastuszek
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Re: Pamięci moich skarbów
dla wszystkich futrzaków
dzisiaj właśnie o tej porze mija 5 miesięcy od kiedy odszedł Plamek.. cały czas zastanawiam się co by było gdybym nie zabrała go na tę operacje. może guz zniknąłby a Plami brykałby w pełnym zdròwku..
Kochanie moje, tęsknię
Kochanie moje, tęsknię
dzisiaj jest kolejna rocznica śmierci mojej najukochańszej wyżlicy Tigusi. To już 9 lat bez mojego pierwszego i ukochanego psiaka..... Oj ciężko mi
dzisiaj mija rok od kiedy nie ma mojego kochanego Plamcia... Pamiętam jak rok temu o tej porze siedziałam w pracy i przeżywałam popołudniowy zabieg Plamcia.... ale miało być dobrze, miało go już nie boleć... mieliśmy tyle planów, tyle wspaniałych wspólnych chwil.....
i co jednak narkoza i koniec wszystkiego..
Plamciu, tak krótko byłeś ze mną ale bardzo cię kocham, to były cudowne 4 miesiace z tobą
i co jednak narkoza i koniec wszystkiego..
Plamciu, tak krótko byłeś ze mną ale bardzo cię kocham, to były cudowne 4 miesiace z tobą
wczoraj minęły 2 lata bez mojego malutkiego Wióreczka. Mój kochany skarbeczku bądź szczęśliwy.....