Serdel, Paproszek i Ptyś brykają po drugiej stronie tęczy ♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Serdel, Paproszek i Charlie zwany Ptysiem ♥
Jestem totalnie zakochana w Paproszku 

To tylko pozoryŚwiniomaniaczka pisze:O jakie CUDEŃKA!Na zdjęciach wyglądają jak najlepsi przyjaciele od kołyski
A wstawisz też zdjęcia Serdelka
?

Dałabym im norkę do klatki, taką dużą, żeby w razie czego Paproszek nie został uwięziony w potrzasku, ale jeszcze się trochę obawiam.
Fotki Serdelka będą, jego naczelnym paparazzi jest siostra

Parę stron temu pisałam o futerku Paproszka, że jest mięciutkie i aksamitne w dotyku. Jak się tak zastanowiłam, to porównałabym je do włosów - takich nie za sztywnych, nie za miękkich, dziecięcych włosów. Ale są dużo delikatniejsze od sierści gładkowłosego Serdelka, a już po obcięciu to w ogóle

- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
No chłopaki, dogadajcie się i spokój 

Bo jak nie, to porozstawiam towarzystwo po kątach i się skończy! 

No i młody się doigrał. Od rana zaczepiał Paproszka, przeganiał, podszczypywał. Myślałam, że na wybiegu będzie trochę lepiej, ale było to samo. Chwile spokoju tylko wtedy, kiedy jadły, a przecież nie będą jadły bez przerwy
No, chyba że Paproszek miał lepszy kąsek akurat, to zaraz mu wyrywał.
Po wybiegu też się specjalnie nie zmęczył. Wcześniej po wpuszczeniu do klatki pojedli i poszli spać, teraz nie. Paproszek piszczał już coraz żałośniej, uciekał przeganiany z kąta w kąt. Jedno legowisko nie, drugie legowisko nie, półeczka nie, w ostateczności leżał na samej macie pod paśnikiem, ale to Charliemu też przeszkadzało. Potem Charlie zaczął go gwałcić, a ten już nawet nie uciekał, siedział tylko skulony i przerażony
Myślałam - ok, po raz n-ty pokaże mu, że to on jest szefem i może da mu spokój. Błąd! O trzeciej w nocy zebrało mu się na strzelanie ząbkami i bójki. A mimo wszystko ja też chciałabym się trochę wyspać i rano nie zastać pogryzionych świń...
Charlie poszedł do karceru - na szczęście nie zdemontowałam jeszcze kojca. I oczywiście zaczęli się nawoływać, czym pobudzili chyba wszystkich w domu.
Wiedziałam, że za wcześnie się ucieszyłam, to by było za proste

Po wybiegu też się specjalnie nie zmęczył. Wcześniej po wpuszczeniu do klatki pojedli i poszli spać, teraz nie. Paproszek piszczał już coraz żałośniej, uciekał przeganiany z kąta w kąt. Jedno legowisko nie, drugie legowisko nie, półeczka nie, w ostateczności leżał na samej macie pod paśnikiem, ale to Charliemu też przeszkadzało. Potem Charlie zaczął go gwałcić, a ten już nawet nie uciekał, siedział tylko skulony i przerażony

Charlie poszedł do karceru - na szczęście nie zdemontowałam jeszcze kojca. I oczywiście zaczęli się nawoływać, czym pobudzili chyba wszystkich w domu.
Wiedziałam, że za wcześnie się ucieszyłam, to by było za proste

Nie pękaj - póki nie skaczą sobie do gardeł od razu po połączeniu, to wciąż jest szansa.

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
No ładnie.. jak coś to wykorzystuje Paproszka do ogrzewania stópek a jak ma focha to go capie ząbkami.. Nie ładnie CharlieCatarinha pisze:
"zagrzej mi stopę!"

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Zdjęcia boskie!
Czy ja dobrze rozumiem, że są teraz rozdzieleni?

Niestetytwojawiernafanka pisze:Zdjęcia boskie!![]()

Nie ogarniam tego, dzień wcześniej było dobrze, spali prawie cały czas nawet blisko siebie, chwilami nawet się TULILI! A następnego dnia ten na niego z zębamiodeta89 pisze:Nie pękaj - póki nie skaczą sobie do gardeł od razu po połączeniu, to wciąż jest szansa.
![]()