Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
odeta89

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: odeta89 »

dortezka pisze: ANYA.. twojawiernafanka będzie wspaniałą "świnką".. będzie się kuwetowała.. pytanie, kto będzie chciał po niej kuwety sprzątać :szczerbaty:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

dortezka - padłam :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

dortezka pisze: ANYA.. twojawiernafanka będzie wspaniałą "świnką".. będzie się kuwetowała.. pytanie, kto będzie chciał po niej kuwety sprzątać :szczerbaty:
Jak ją będzie karmić CN i CC to "za dużo" nie narobi :szczerbaty:
:neener:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Odeta totalnego doswinienia!? :o a ja myslalam ze juz jestem przeswiniona. Wiekszosc mojego pokoju (duzego) zajmuja swinie. Ja mam tylko miejsce na lozko i szafe bo nawet srodek pokoju jest ich.

Dortezka patrz na to nie wpadlam! Myslalam, ze fanka chce mieszkac u mnie ze wzgledu na wygody, a jej pewnie chodzi o moich chlopakow. Cwaniara!

Dzima wlasnie musze zamowic CN i CC i mnie nie odchodzi czy swinki lubia czy nie! nic innego nie bedzie a w razie co to przyda im sie dieta. Tylko Diabelek moze jest co chce bo wazy tylko 1kg
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

ANYA pisze:Myslalam, ze fanka chce mieszkac u mnie ze wzgledu na wygody, a jej pewnie chodzi o moich chlopakow. Cwaniara!
:szczerbaty:
odeta89

ANYA pisze:Odeta totalnego doswinienia!? :o a ja myslalam ze juz jestem przeswiniona. Wiekszosc mojego pokoju (duzego) zajmuja swinie. Ja mam tylko miejsce na lozko i szafe bo nawet srodek pokoju jest ich.
Ty się ciesz, że na łóżko masz miejsce :lol:
I miejsce na kolejną, malutką, słodziutką, miziakowatą świnkę na pewno się znajdzie! :)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

odeta89 pisze:
ANYA pisze:Odeta totalnego doswinienia!? :o a ja myslalam ze juz jestem przeswiniona. Wiekszosc mojego pokoju (duzego) zajmuja swinie. Ja mam tylko miejsce na lozko i szafe bo nawet srodek pokoju jest ich.
Ty się ciesz, że na łóżko masz miejsce :lol:
I miejsce na kolejną, malutką, słodziutką, miziakowatą świnkę na pewno się znajdzie! :)
zawsze można jeszcze zamienić łóżko na mniejsze, szafki stojące na wiszące itp :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzisiaj zdycham bo chora jestem ale jak juz bedzie mi na tyle lepiej ze aparat utrzymam w rece to pstrykne fote jak wyglada moj pokoj. Postanowilam, ze wykastruje wszystkie swinki, nawet Ryana, ale to na koncu i po probnej narkozie. Chce zobaczyc jak zareaguje na mala dawke narkozy.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Zdrowia :fingerscrossed: i czekam na zdjęcia pokoju, a raczej twojego legowiska w pokoju świnek :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
odeta89

Serio z tą kastracją? :o
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”