dortezka pisze: ANYA.. twojawiernafanka będzie wspaniałą "świnką".. będzie się kuwetowała.. pytanie, kto będzie chciał po niej kuwety sprzątać![]()
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
odeta89
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jak ją będzie karmić CN i CC to "za dużo" nie narobidortezka pisze: ANYA.. twojawiernafanka będzie wspaniałą "świnką".. będzie się kuwetowała.. pytanie, kto będzie chciał po niej kuwety sprzątać![]()
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Odeta totalnego doswinienia!?
a ja myslalam ze juz jestem przeswiniona. Wiekszosc mojego pokoju (duzego) zajmuja swinie. Ja mam tylko miejsce na lozko i szafe bo nawet srodek pokoju jest ich.
Dortezka patrz na to nie wpadlam! Myslalam, ze fanka chce mieszkac u mnie ze wzgledu na wygody, a jej pewnie chodzi o moich chlopakow. Cwaniara!
Dzima wlasnie musze zamowic CN i CC i mnie nie odchodzi czy swinki lubia czy nie! nic innego nie bedzie a w razie co to przyda im sie dieta. Tylko Diabelek moze jest co chce bo wazy tylko 1kg
Dortezka patrz na to nie wpadlam! Myslalam, ze fanka chce mieszkac u mnie ze wzgledu na wygody, a jej pewnie chodzi o moich chlopakow. Cwaniara!
Dzima wlasnie musze zamowic CN i CC i mnie nie odchodzi czy swinki lubia czy nie! nic innego nie bedzie a w razie co to przyda im sie dieta. Tylko Diabelek moze jest co chce bo wazy tylko 1kg
-
twojawiernafanka
ANYA pisze:Myslalam, ze fanka chce mieszkac u mnie ze wzgledu na wygody, a jej pewnie chodzi o moich chlopakow. Cwaniara!
-
odeta89
Ty się ciesz, że na łóżko masz miejsceANYA pisze:Odeta totalnego doswinienia!?a ja myslalam ze juz jestem przeswiniona. Wiekszosc mojego pokoju (duzego) zajmuja swinie. Ja mam tylko miejsce na lozko i szafe bo nawet srodek pokoju jest ich.
I miejsce na kolejną, malutką, słodziutką, miziakowatą świnkę na pewno się znajdzie!
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
zawsze można jeszcze zamienić łóżko na mniejsze, szafki stojące na wiszące itpodeta89 pisze:Ty się ciesz, że na łóżko masz miejsceANYA pisze:Odeta totalnego doswinienia!?a ja myslalam ze juz jestem przeswiniona. Wiekszosc mojego pokoju (duzego) zajmuja swinie. Ja mam tylko miejsce na lozko i szafe bo nawet srodek pokoju jest ich.
![]()
I miejsce na kolejną, malutką, słodziutką, miziakowatą świnkę na pewno się znajdzie!
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
ANYA
Dzisiaj zdycham bo chora jestem ale jak juz bedzie mi na tyle lepiej ze aparat utrzymam w rece to pstrykne fote jak wyglada moj pokoj. Postanowilam, ze wykastruje wszystkie swinki, nawet Ryana, ale to na koncu i po probnej narkozie. Chce zobaczyc jak zareaguje na mala dawke narkozy.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Zdrowia
i czekam na zdjęcia pokoju, a raczej twojego legowiska w pokoju świnek 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM