Genialne ujęcie
Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - uratowany
Moderator: silje
-
figa1992
Re: Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - wst. rez.
Genialne ujęcie
-
Ann
Wesołych świąt od Maniusia !
Oczywiście mały musiał mi zafundować atrakcje przed świętami - przy oglądaniu go w poniedziałek zauważyłam, że z jednej z ranek po ugryzieniu zaczęła mu płynąć ropa - musiał sobie widocznie to rozdrapać
Całe szczęście tata TŻta to weterynarz, więc poradził, żeby przemywać rankę rivanolem i już następnego dnia wyglądało to dużo lepiej
Zrobiłam też Mańkowi kilka zdjęć przy jedzeniu i oczywiście z jego świątecznym prezentem w którym bardzo lubi leżeć (tak wiem, znowu słaba jakość)

Oczywiście mały musiał mi zafundować atrakcje przed świętami - przy oglądaniu go w poniedziałek zauważyłam, że z jednej z ranek po ugryzieniu zaczęła mu płynąć ropa - musiał sobie widocznie to rozdrapać
Zrobiłam też Mańkowi kilka zdjęć przy jedzeniu i oczywiście z jego świątecznym prezentem w którym bardzo lubi leżeć (tak wiem, znowu słaba jakość)
-
Dropsio
Oj tam słaba jakość - Maniuś i tak jest przeeeecudny
Wesołych, słodziaku

Wesołych, słodziaku
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
W strzykawkach masz żel na gojenie ran dla Maniusia. Smaruj mu nim rankę, oprócz przemywania rywanolem.
-
malwusia9
ZA dobry domek a Maniuś kochaniutki 
-
Madzior
A jak tam procedura adopcyjna Maniusia? Coś wiadomo, kiedy w nowym domku zawita?
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
już zazdroszczę jego przyszłej rodzince, takiego kochanego przystojniaka mieć to szczęście 
-
Ann
Kimera ja pamiętałam co mam w strzykawkach, ale zostawiłam je w Łodzi...
Ale nie ma już o czym mówić, wszystko się ładnie zagoiło

Na razie nie ustaliłyśmy nic z kamczatką ze względu na święta, ale pewnie jakoś po nowym rokuMadzior pisze:A jak tam procedura adopcyjna Maniusia? Coś wiadomo, kiedy w nowym domku zawita?
-
Madzior
trzymam kciuki
Manius jest piękny, zasługuje na dobry domek - jak każda świnka
Nie mogę się doczekać nowej sesyjki w nowym domu! A jak tam ta jego szrama po nieudanym łączeniu - zagoiła się?