DZIĘKUJĘ!

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
NO DOBRA, a co powiesz na mały kompromis? Po prostu legowisko "ćwiartka" tylko pod spodem tak jak na ferplast robisz i z prawej strony ta ćwiartka jest otwarta na szerokość od brzegu do pierwszej dziurki w brzegu półki (tam są takie co pewien czas, żeby było jak schody przyczepić). W tych miejscach zastebnowane dziurki w legowisku,albo po prostu przerwy z szwie, żeby można było te elementy połączyć. Kolory brudny róż, brzeg bordo, na środku świnka bordo.pastuszek pisze:A rano były tylko dwa pokrowce![]()
Mogę Ci od razu napisać, że nie jestem zainteresowana szyciem czegoś takiego. Więcej z tym roboty niż to warte. Przepraszam, może ktoś inny się tego podejmie
Nad tym mogę pomyślećsosnowa pisze: NO DOBRA, a co powiesz na mały kompromis? Po prostu legowisko "ćwiartka" tylko pod spodem tak jak na ferplast robisz i z prawej strony ta ćwiartka jest otwarta na szerokość od brzegu do pierwszej dziurki w brzegu półki (tam są takie co pewien czas, żeby było jak schody przyczepić). W tych miejscach zastebnowane dziurki w legowisku,albo po prostu przerwy z szwie, żeby można było te elementy połączyć. Kolory brudny róż, brzeg bordo, na środku świnka bordo.
I jak?
To zrób albo z pasującym różem, albo też z love, chociaż takiego ładnego materiału we wzorki to aż szkoda.pastuszek pisze:
sosnowa - żółtego aktualnie końcówka i raczej obramowania z tego nie będzie. Nie wiem czy teraz będę w stanie domówić nowe materiały, bo pierwszeństwo do kasy mają świnie a Stefan dzisiaj sobie ostrzy pazurki na niezłą sumkę coś tak mi się wydaje![]()
A materacyk ze sznureczkami, jak wrócę od weta to powstawiam zdjęcia - szyłam podobny, ale mniejszydo 120
Oksosnowa pisze: To zrób albo z pasującym różem, albo też z love, chociaż takiego ładnego materiału we wzorki to aż szkoda.
Spisałam wymiary półki z oferty w internecie, bo jeszcze klatka nie jest kupiona, może coś pokręciłam, będę się starała zweryfikować wymiary i tak przecież nie będziesz tego szyła przy Wigilijnym stole