Inez - ale ona już je. Wczoraj jej troche dałam zmielonej CN.
Martuś - nie dawałam bo nie mam a u weta się skończył NA jutro będzie. A jakis lek dostałam w strzykawce i już podałam,
Futrzane stado Paprykarza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Futrzane stado Paprykarza
Moja też jadła, ale jak bobków mało było i suche, mysie to dokarmiać kazała.
aha. No to jedziemy z dokarmianiem.
Ehhh "matka" ( znaczy ja) się musi po kieszeni klepnąć i kasiorę na "córki" wysupłać. A Święta za pasem. Ale wiecie co? Jakoś będzie. Ważne, żeby prosiaki wyzdrowiały.
Byłam u weta z prośkami a kocica w tym czasie w najlepsze moczyła się w .... Uwaga!! ... sedesie! Zapomniałam klapy zamknąć przed wyjściem. Chyba małpę wypiorę w wannie to się ogarnie z tym moczeniem. Czy w tym domu będzie kiedyś normalnie?
Ehhh "matka" ( znaczy ja) się musi po kieszeni klepnąć i kasiorę na "córki" wysupłać. A Święta za pasem. Ale wiecie co? Jakoś będzie. Ważne, żeby prosiaki wyzdrowiały.
Byłam u weta z prośkami a kocica w tym czasie w najlepsze moczyła się w .... Uwaga!! ... sedesie! Zapomniałam klapy zamknąć przed wyjściem. Chyba małpę wypiorę w wannie to się ogarnie z tym moczeniem. Czy w tym domu będzie kiedyś normalnie?
- Inez
- Kontakt:
Zapomnij, przy takiej menażerii nie ma szanspaprykarz pisze: Czy w tym domu będzie kiedyś normalnie?
To już się boję co się będzie działo w niedzielę. Tymczas Stasiu przyjedzie, jego nowa Duża, oxi i Kaitlyn. A oczywiście wtedy Ginger będzie strasznie głodna cały czas, Rudolf będzie przynosił namolnie piłkę a Toffi będzie roztaczał swój wdzięk i urok osobisty.
Jaka reklama Inez - wpadnij kiedyś na kawę
Jaka reklama Inez - wpadnij kiedyś na kawę
- Inez
- Kontakt:
Nie kuś, bo jeszcze nigdy tak daleko na zachód nad morzem nie byłam.paprykarz pisze: Inez - wpadnij kiedyś na kawę
A propos reklamy mały OT: W bardzo dawnych czasach, kiedy na spłacone mieszkanie w spółdzielni czekało się latami i moja mama starała się o przyspieszenie przyszła jakaś komisja, mieszkaliśmy wtedy z rodzicami (5 osób) w pokoju z kuchnią, bez łazienki, ciepłej wody itd. Maja mama robiła wielkie pranie w pralce Frani: pralka na środku, obok sterta brudów, dwie balie z wodą do płukania, na piecu kipią gotujące się pieluchy, nogi gdzie postawić nie ma a mój najmłodszy brat przyraczkował umazany jakiś ciasteczkiem, w spadających śpiochach i z kupą w pielusze. Teraz by pewnie mamie dzieci odebrali a wtedy dostaliśmy klucze do mieszkania w ciągu miesiąca.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ale będziecie mieli wesoło w niedzielę
heheheh teraz jakby mnie ktoś sprawdził to tez bym dostała bo spore u mnie zagęszczenie
Wszystkiego najlepszego dla Mariolki i Marlenki z okazji 2. urodzin Całusy od braciszków
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Pamiętam jakie to były małe skrzaty dwa lata temu
Paprykarz pamiętasz jak mówiłam, że Ci je ukradnę?
Dziewczyny wszystkiego najlepszego od ciotki
Paprykarz pamiętasz jak mówiłam, że Ci je ukradnę?
Dziewczyny wszystkiego najlepszego od ciotki