Bobinka (T-ń) E.C.+ (*)
Moderator: pastuszek
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Bobinka (T-ń) wolna/kwarantanna
Kurczę, jak strasznie jej żal!... Mam nadzieję, że będzie mimo to szczęśliwa, przecież to możliwe! Proszę , dawaj mi znać co u niej! Zawsze będę jej kibicować i wspierać kiedy tylko trzeba!

- AniaC
- Miejscowość: Toruń okolice
- Kontakt:
Dziękujemy baaaardzoBeatrice pisze:Kurczę, jak strasznie jej żal!... Mam nadzieję, że będzie mimo to szczęśliwa, przecież to możliwe! Proszę , dawaj mi znać co u niej! Zawsze będę jej kibicować i wspierać kiedy tylko trzeba!![]()
![]()
![]()
![]()
- Beatrice
- Kontakt:
Aniu, Julinka , która miala przyjść do mojej Belindzi ze swoją mama też okazała się dodatnia, też e.c. ... Moja Belindzia ma juz 6 lat... Obiecałam, że mimo wszystko , " kiedyś" je wezmę... Już tak robiłam, dlugoterminowa rezerwacja... Posłuchaj, pomyślałam, że jeśli Bobinka nie znajdzie dobrego domku, może by mogła do nas dołączyć?... Byłyby wtedy wszystkie dodatnie... Co Ty na to? Oczywiście, mam nadzieję, że Belindzia mnie jeszcze nie opuści!... Ale na przyszłość propozycja aktualna!

- AniaC
- Kontakt:
Noooo a ja tu pozwoliłam takiej propozycji odczekać 4dni bez odpowiedziBeatrice pisze:Aniu, Julinka , która miala przyjść do mojej Belindzi ze swoją mama też okazała się dodatnia, też e.c. ... Moja Belindzia ma juz 6 lat... Obiecałam, że mimo wszystko , " kiedyś" je wezmę... Już tak robiłam, dlugoterminowa rezerwacja... Posłuchaj, pomyślałam, że jeśli Bobinka nie znajdzie dobrego domku, może by mogła do nas dołączyć?... Byłyby wtedy wszystkie dodatnie... Co Ty na to? Oczywiście, mam nadzieję, że Belindzia mnie jeszcze nie opuści!... Ale na przyszłość propozycja aktualna!![]()
Belindzia niech sobie żyje w szczęściu i zdrówku i zobaczymy co życie przyniesie
- Beatrice
- Kontakt:
Z inicjatywy naszej doktor, przy okazji pobierania krwi Belindzi na hormony tarczycy zrobilysmy Belindzi badania w kierunku e.c. ...Kto wie, może w domu mam też nosicielke ... Czekamy... Pozdrawiamy Was Obie z Bobinka! 
- AniaC
- Kontakt:
- AniaC
- Kontakt:
Re: Bobinka (T-ń) wolna E.C.+
Nie wiem co mam Wam napisać... jest mi tak cholernie przykro ale Bobinka odeszła ... 
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Bobinka (T-ń) E.C.+ (*)
Brak mi słów
Dla Bobinki
Dla Bobinki
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: