Lila oraz Pia i Berenika (DS) z Warszawy

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Zookompatybilna

Re: Lila i Pia oraz dwa oseski Berenika i Marian z Warszawy

Post autor: Zookompatybilna »

Hej! Napisałam do Pani maila już jakiś czas temu w celu wyrażenia chęci aby Lila i Pia dołączyły do mojej rodziny, jak i do opiekuna Konesera. Wiem, że Koneserek jest już w domu, ale wciąż nie dostał odpowiedzi odnośnie Lili i Pi. Proszę o kontakt
Awatar użytkownika
Natalinka
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Natalinka »

Zookompatybilna pisze:Hej! Napisałam do Pani maila już jakiś czas temu w celu wyrażenia chęci aby Lila i Pia dołączyły do mojej rodziny, jak i do opiekuna Konesera. Wiem, że Koneserek jest już w domu, ale wciąż nie dostał odpowiedzi odnośnie Lili i Pi. Proszę o kontakt
Przepraszam, ale w natłoku zdarzeń mail od Ciebie mi umknął - odpisałam teraz, jak sprawy stoją.
Czarna Kluska i Morena
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

Rodzina jeszcze w komplecie, choć codziennie nerwowo zaglądam kilka razy dziennie, czy Marian aby przypadkiem nie zaczął dojrzewać :lol: Ale na razie Lila wciąż karmi.

Parę dni temu przyjechał do nas Waluś i czeka w klacie obok, aż Marian skończy jeść mleko Lili: viewtopic.php?f=99&t=10746

Lila być może zostanie u mnie, jeśli dogada się z Koperkiem i Yubą... :love:

No i zgłosiła się do mnie opiekunka Eko, któremu zmarła towarzyszka z LabRescu, zamierza adoptować Pię i Berenikę, kiedy mała przekroczy 300 g, co się pewnie stanie w okolicach końca najbliższego tygodnia.

Ważenie podwójne ;)

Pia z Berneniką
Obrazek

Berenika z Pią
Obrazek

Świnią tylko te świntuchy niemożebnie!
Obrazek
Czarna Kluska i Morena
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

Re: Lila (wolna) oraz Pia i Berenika (DS) z Warszawy

Koronawirus wszystkim krzyżuje plany, ale nie świnkom :lol: Pia i Berenika powędrowały do naszegp DS i zamieszkały z przemiłym kastratem Eko. Łączenie przebiegło bez zgrzytów, wszyscy zadowoleni.

Lila dołączyła na razie do mojego duetu Yuba/Koper, żeby nie siedziała sama niewiadomo jak długo. Cała trójka dogaduje się dobrze, ba!, nawet się relacje ożywił. Tyle w skrócie.
Czarna Kluska i Morena
F.Claudia
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: F.Claudia »

Jestem zainteresowana Lila ! Napisałam wiadomość na adres e-mail :love:
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

F.Claudia pisze:Jestem zainteresowana Lila ! Napisałam wiadomość na adres e-mail :love:
My już po słowie i Lila czeka spokojnie. Jesteśmy w kontakcie.
Czarna Kluska i Morena
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

Re: Lila oraz Pia i Berenika (DS) z Warszawy

Lila została całkiem nieźle przyjęta w stadzie i ma się dobrze. Można więc przenieść wątek do uratowanych! :love:
Czarna Kluska i Morena
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Re: Lila oraz Pia i Berenika (DS) z Warszawy

Post autor: Joanka »

Natalinka pisze:Lila została całkiem nieźle przyjęta w stadzie i ma się dobrze. Można więc przenieść wątek do uratowanych! :love:
Niestety po roku Lilka znów stała się świnką na tymczasie - wróciła z adopcji ze względu na pojawienie się alergii u domownika :roll:
Na szczęscie Lilki niedaleko jest osamotniona samiczka i Lilka już we wtorek przeprowadza się do swojego nowego domu.
Lilka wygląda obecnie tak
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”