Lila oraz Pia i Berenika (DS) z Warszawy
Moderator: silje
Re: Lila i Pia oraz dwa oseski Berenika i Marian z Warszawy
Hej! Napisałam do Pani maila już jakiś czas temu w celu wyrażenia chęci aby Lila i Pia dołączyły do mojej rodziny, jak i do opiekuna Konesera. Wiem, że Koneserek jest już w domu, ale wciąż nie dostał odpowiedzi odnośnie Lili i Pi. Proszę o kontakt
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Przepraszam, ale w natłoku zdarzeń mail od Ciebie mi umknął - odpisałam teraz, jak sprawy stoją.Zookompatybilna pisze:Hej! Napisałam do Pani maila już jakiś czas temu w celu wyrażenia chęci aby Lila i Pia dołączyły do mojej rodziny, jak i do opiekuna Konesera. Wiem, że Koneserek jest już w domu, ale wciąż nie dostał odpowiedzi odnośnie Lili i Pi. Proszę o kontakt
Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Rodzina jeszcze w komplecie, choć codziennie nerwowo zaglądam kilka razy dziennie, czy Marian aby przypadkiem nie zaczął dojrzewać
Ale na razie Lila wciąż karmi.
Parę dni temu przyjechał do nas Waluś i czeka w klacie obok, aż Marian skończy jeść mleko Lili: viewtopic.php?f=99&t=10746
Lila być może zostanie u mnie, jeśli dogada się z Koperkiem i Yubą...
No i zgłosiła się do mnie opiekunka Eko, któremu zmarła towarzyszka z LabRescu, zamierza adoptować Pię i Berenikę, kiedy mała przekroczy 300 g, co się pewnie stanie w okolicach końca najbliższego tygodnia.
Ważenie podwójne
Pia z Berneniką

Berenika z Pią

Świnią tylko te świntuchy niemożebnie!

Parę dni temu przyjechał do nas Waluś i czeka w klacie obok, aż Marian skończy jeść mleko Lili: viewtopic.php?f=99&t=10746
Lila być może zostanie u mnie, jeśli dogada się z Koperkiem i Yubą...

No i zgłosiła się do mnie opiekunka Eko, któremu zmarła towarzyszka z LabRescu, zamierza adoptować Pię i Berenikę, kiedy mała przekroczy 300 g, co się pewnie stanie w okolicach końca najbliższego tygodnia.
Ważenie podwójne

Pia z Berneniką
Berenika z Pią
Świnią tylko te świntuchy niemożebnie!
Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Re: Lila (wolna) oraz Pia i Berenika (DS) z Warszawy
Koronawirus wszystkim krzyżuje plany, ale nie świnkom
Pia i Berenika powędrowały do naszegp DS i zamieszkały z przemiłym kastratem Eko. Łączenie przebiegło bez zgrzytów, wszyscy zadowoleni.
Lila dołączyła na razie do mojego duetu Yuba/Koper, żeby nie siedziała sama niewiadomo jak długo. Cała trójka dogaduje się dobrze, ba!, nawet się relacje ożywił. Tyle w skrócie.

Lila dołączyła na razie do mojego duetu Yuba/Koper, żeby nie siedziała sama niewiadomo jak długo. Cała trójka dogaduje się dobrze, ba!, nawet się relacje ożywił. Tyle w skrócie.
Czarna Kluska i Morena
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Jestem zainteresowana Lila ! Napisałam wiadomość na adres e-mail 

- Natalinka
- Kontakt:
My już po słowie i Lila czeka spokojnie. Jesteśmy w kontakcie.F.Claudia pisze:Jestem zainteresowana Lila ! Napisałam wiadomość na adres e-mail
Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Re: Lila oraz Pia i Berenika (DS) z Warszawy
Lila została całkiem nieźle przyjęta w stadzie i ma się dobrze. Można więc przenieść wątek do uratowanych! 

Czarna Kluska i Morena
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: Lila oraz Pia i Berenika (DS) z Warszawy
Niestety po roku Lilka znów stała się świnką na tymczasie - wróciła z adopcji ze względu na pojawienie się alergii u domownikaNatalinka pisze:Lila została całkiem nieźle przyjęta w stadzie i ma się dobrze. Można więc przenieść wątek do uratowanych!

Na szczęscie Lilki niedaleko jest osamotniona samiczka i Lilka już we wtorek przeprowadza się do swojego nowego domu.
Lilka wygląda obecnie tak

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa