Sergio i Luigi- w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Sergio i Luigi [Sztum]- wolni

Post autor: silje »

Nieprawdopodobne, ale już druga osoba zrezygnowała z adopcji chłopaków :?
Pani, która deklarowała się, że będzie czekać- po kilku dniach sprawiła sobie inne świnki i nawet nas nie poinformowała, że adopcja nieaktualna. Sprawa wyszła, kiedy wstawiła zdjęcie na grupie FB :?. Bez komentarza.

No nic. W międzyczasie było kilka domków zainteresowanych Sergio i Luigi, mam więc nadzieję, że teraz się ktoś ponownie odezwie.
Tylko naprawdę: szanujmy swój czas. Proszę o kontakt osoby zdecydowane na adopcję i poważne.
Mamy trudną sytuację, możliwe, że będzie trzeba trochę zaczekać na wizytę przedadopcyjną, bo wirus grasuje.
Chyba, że ktoś już jest po wizycie, to sprawa będzie ułatwiona.

Chłopcy do adopcji razem i tylko do klatki 120 lub większej.
Postaram się wstawić aktualne zdjęcia, bo już urośli i zmężnieli 8-)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

To przykre... Ale takie osoby powinny trafiać na czarną listę, bo to marnowanie czasu dt i zabieranie szansy świnkom na dom...ten naprawdę zdecydowany. :(
A potem odzywają się "ci niecierpliwi", którzy sprawili sobie świnki z niepewnych źródeł, że jednak jest parka...i oczekują lub wręcz żądają pomocy.

Piękni są! :love: Jeszcze znajdą dom który pokocha właśnie ich, a nie świnki "na już".
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Masz rację. I tak- są piękni. Sergio to świnek dla koneserów- nie każdy lubi takie czerwone oczęta, ale ja wiem, że wiele serc bije mocniej na widok takiego przestojniaka lila-beżowego. Moje na pewno :). A Luigi to klasyk elegancki- mały czarny zawsze na czasie ;) . Uważam, że bardzo udana z nich para i na pewno ktoś ich pokocha lada chwila.
Jest jeden domek na horyzoncie, ale lokalizacja trochę kłopotliwa. Piszemy sobie i zobaczymy, co nam z tego wyjdzie.
Póki co- parę obiecanych fotek- nie są piękne, bo chłopaki naprawdę wybitnie nieśmiałe, więc na tą chwile cieszę się, że są jakiekolwiek.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

Obydwoje są prześliczni, a Sergio to mój ideał, cudny jest :buzki:
Za domek :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Świnkolub
Miejscowość: Ostrołęka
Kontakt:

Post autor: Świnkolub »

Silje - z całym szacunkiem - ale to ściema, że zdjęcia niepiękne. Świetne właśnie jak zwykle, oddają wzajemne przywiązanie dzieciaków. Aż śmieszne, że są bliźniakami, tacy niepodobni :lol:
A Sergio faktycznie nietypowej urody malec, z oczek i ubarwienia przypomina mi (naszą) forumową Sabrinkę.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Jest domek wstępnie zainteresowany. Może tym razem się uda?.

Pisało w ich sprawie kilka osób. Czasem mam wrażenie, że moje odpowiedzi nie docierają do adresata.
Wiem, że to dziwne. Jeśli ktoś miał taką sytuację- proszę zajrzeć do folderu spam, może tam są moje maile. Staram się odpisywać na wszystkie.

Ed.9.05.
Chłopcy jednak nadal wolni.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Takie chłopaki nie mogą mieć pecha. Po prostu czekają na ten właściwy dom. :-) :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Sama jestem fanką beżowolila z różowymi oczami, to cudowne połączenie, a do tego ten czarny diabelec braciszek! No bomba!
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Post autor: zwierzur »

Widocznie to jeszcze nie był TEN domek. Kibicujemy dalej. W końcu ktoś się zakocha naprawdę. :fingerscrossed: :buzki:
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Sergio i Luigi [Sztum]- rezerwacja

No i nareszcie zgłosił się świetny domek, pewny i sprawdzony, który chłopaków na pewno nie wystawi :)
Mało tego- przyjedzie po nich osobiście.

Sergio i Luigi - rezerwacja dla EveAnn z Warszawy :)

Czyli tak jak i mamusia Szpyrka zamieszkają w stolicy.
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Re: Sergio i Luigi [Sztum]- rezerwacja

Post autor: zwierzur »

:jupi:
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”