Chimi e c. DS (T-ń)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
AniaC
Miejscowość: Toruń okolice
Kontakt:

Re: Chimi e c. WOLNA (T-ń)

Post autor: AniaC »

No nie zgadniecie co się stało... Chimi pojechała do nowego domu!!! Nie miałam czasu na wątpliwości :roll: Dziewczyna ma swojego Adoratora! No wyobrażacie sobie? Trzymajcie kciuki za zakochanych :love:
Magmagpie chwal się, chwal pershingową akcją ;)
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

No to trzymamy :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
magmagpie

Post autor: magmagpie »

Mam do przekazania wieści z placu boju, budowy.... Coś się dzieje
Edek strasznie odchorował odejście Fistaszka, bardzo źle, a mając świadomość ec nie chciałam przedłużać stada. Edek postanowił inaczej wpadając w skrajną depresję. Przebadany 6 letni okaz zdrowia który nie sięgał pysiem do karmy ratunkowej. Tak więc mimo że człowiek za każdym odejściem świnki traci kawałek serca, poszukaliśmy w nim miejsca dla Chimi a Ania była na tyle miła że zgodziła się.
Tuż po przyjeździe z uwagi na problemy z widzeniem Chimi łączenie odbyło się w klatce. Edek chciał się przytulić, Chimi wolała koperek ale jakiś namolny dziad jej nie pozwalał, uciekała z koperkiem w paszczy... Zadziwiajaco skutecznie znajdując jeszcze czas by przeżuć i chwycić kolejny, Edek to 1.3 kg kastrata w wieku 6 lat... Nie ma lekko. W każdym razie Edek po pół doby biegania jak po kokainie za Chimi poczuł w końcu swój wiek. Spał biedak po 2-3 godziny a potem rzucał się do miski, pomijając żonkę łukiem. Żona zdziwiona, stęskniona za Lora i Lana w końcu na chwilę dała się przytulić. Teraz są okresy miłości i okresy gonitw, oboje mają apetyt i znów z klatki dobiega dźwięk żucia sianka.

Pełna podziwu jestem dla Chimi. Nie minęła doba już wiedziała jak wejść i wyjść z klatki. Bardzo śmiała i rozważna. Jednak gdy za długo ma kolanach potrafi być agresywna do wszystkiego na drodze więc i Edek i ja poznaliśmy jej zęby, jednak krwi nam nie upuściła. Myślę że i tak jej adaptacja do nowych warunków jest sprawna nad wyraz i gdyby nie agresja w momencie przebodzcowania to nikt by nie powiedział że ona jest tu nowa. I cudownie liże po palcach
Edek jak to Edek ... Szybko przeszedł z fazy podrywu do fazy pilota...ale je... Chimi dostaje zentel żeby w stresie ec nie uderzyło mocniej.
No i oczywiście jest nowym członkiem rodziny :love:
DZIĘKUJĘ ANIU! :love:
Awatar użytkownika
Świnkolub
Miejscowość: Ostrołęka
Kontakt:

Post autor: Świnkolub »

Piękna, zachwycająca Chimi. Dobrze ją pamiętamy. Spodobała się różnym osobom, ale mało kto mógł ją wziąć bez szkody dla rezydenta. Cudowne zakończenie! :yahoo:
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

O taka! Taaaka miłość :love: Czyż oni nie są idealni? :buzki:
To ja dziękuję- za pokochanie naszego ślepunka- jak widać przez wszystkich :102:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ZoniaRybak♡

Re: Chimi e c. DS (T-ń)

Post autor: ZoniaRybak♡ »

Wzruszające :love: :świnka1: :świnka1: świetna parka
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

ZoniaRybak♡ pisze:Wzruszające :love: :świnka1: :świnka1: świetna parka
Też tak myślę :love: i dobrze, że tak trochę z zaskoczenia akcja i nie bylo miejsca na chlipanie. A teraz już tylko szczęście, że tak cudnie trafiła :love:
Awatar użytkownika
Świnkolub
Miejscowość: Ostrołęka
Kontakt:

Post autor: Świnkolub »

:love: rewelacja! Faktycznie dobrana para - nawet kolory identyczne :lol: Jak uroczo, i Eduś uratowany, i dziewczynka zadowolona. Ale to chyba przyciąganie płci :think:
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

Ahhhh tłumaczę jeszcze foty hihi Dużych skrawki widzicie, Duecik również, ale dwie ostatnie foty to największa Miłość- Chimi schowana (jak to baba) a Edziu chociaż noskiem tuli i czeka i cierpliwy jest ... ahhh
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”