Mysza, Winyl i Zołza

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Pchełka, Pistacja i Myszka

Post autor: martuś »

Super, że się dogadały :jupi: Coś mi się wydaje, że Winyl dość szybko wpadnie pod pantofel którejś z żon :rotfl:
Obrazek
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Na razie ćwiczy zęby na kratach do Cieciorka i je, co mu podam
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Z cyklu: robione kartoflem

Matka sprząta, a ojciec się uświnił :szczerbaty: :laugh:

Obrazek

Obrazek

Kapciochowanie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Najczęściej jest ten ostatni obrazek, zmienia się tylko świnka na górze :)

Myszka zaczyna nabierać powoli kształtów. Nadal jest trochę dzikuskiem w stosunku do nas, gdy chcemy ją wyjąć, a akurat ma tryb aktywności. Bo jak ma tryb czilu to można z nią zrobić co tylko się chce. Na kolankowaniu jest spokojna. Przeżyła już rujkę Pchełki i Pistacji. Dziewczyny ją traktują czasem jako przeszkadzającego i kręcącego się smarka, bo zdarza im się pogonić Myszę. Ale Mysza sama się o to prosi niekiedy. Mimo tego jest świńska tolerancja :) Chociaż może coś z Pchełki i Myszki "wyrośnie". W niedzielę planujemy pojechać po Winyla. Będzie wesoło
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
margonel
Miejscowość: Białystok
Kontakt:

Post autor: margonel »

Najpiękniejsze zdjęcie to te trzy kapciochy a w każdym zrelaksowane cudo. :buzki:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Mi tam się podoba fotka dwóch panienek w jednym kapciochu. Zawsze rozczula mnie widok przytulonych świń, może dlatego, ża ja takich widoków na co dzień nie mam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kropcia
Kontakt:

urszula1108 pisze:Mi tam się podoba fotka dwóch panienek w jednym kapciochu. Zawsze rozczula mnie widok przytulonych świń, może dlatego, ża ja takich widoków na co dzień nie mam.
Ja też nie. Chociaż Pchełka z Myszką siedzą od czasu do czasu razem. Dziwny mają układ miedzy sobą.
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Mnie się wydaje, że ona nadrabia utracone dzieciństwo, choć jest już prawie dorosła, a one nie wiedzą, co z tym robić...
Awatar użytkownika
Kropcia
Kontakt:

Pchełcia miała już do czynienia z 3-miesięcznym smrodkiem w stadzie. Pistacja doszła do nas, gdy Lukrecja miała pół roku, ale mentalnie nadal była dzieciuchem. Więc tak nie do końca nie wiedzą co zrobić z Myszką ;) Po prostu zmieniły się w stateczne "matrony". Winyl z Myszą się będą ganiać, bo młode, a tamte spojrzą z politowaniem "no tak, smarki" :laugh:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Bardzo jestem ciekawa objawów męskości Winyla wobec ciotek... To tak trochę nieprzyzwoicie brzmi zresztą :-)
Awatar użytkownika
Kropcia
Kontakt:

Re: Pchełka, Pistacja, Mysza i Winyl

Piszę tu, bo myślę, że nie powinno się nic zmienić pod kątem Winyla. Pierwsza noc w zagrodzie z babami za nim. Mysza to świętość, nie zaczepia jej, nie goni, nie próbuje zdominować, a wręcz siedzi z nią czasami w kapciu i w jakiś sposób broni. Próbował sobie ustawić Pchełkę i Pistację, ale się nie dały. Z Pchełką ma chyba jeszcze "konflikt interesów"- Mysza. Pchełci się w jakimś stopniu załączył instynkt i troszkę matkuje małej. Z reszrą Mysza od początku szukała u niej cyca. Winyl jeszcze próbuje coś ugrać turkając i kręcąc kuprem, na próżno. Dam im jeszcze dzień czy dwa na ogarnięcie się, chociaż patrząc do klatki, myślę, że będzie już ok.

Przed łączeniem na kocyku cała czwórka wylądowała u TŻ na rękach:

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”