No masz co robić, to fakt. Cieszę się, że chorowitki do siebie dochodzą.
Gryzeldę poznałam i ja bliżej, a raczej ona chciała pobrać ode mnie próbkę DNA, ale trafiła na nogawkę. Jakie ładne toto, takie niedobre.
Dziewczyny, a"propo wywalania z forum- wchodzicie przez bezpieczny adres https:// ?
Na górze , tam gdzie jest adres strony jest ikonka zamkniętej kłódki? Bo jak jakiś czas temu wchodziłam przez starą zakładkę, gdzie adres był niezabezpieczony, to też mnie ciągle wywalało. Może to tylko to?
Sierściuchy i...
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Sierściuchy i...
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Jak wejdę np. z maila, to jest ok, jak korzysta się z lewego indeksu witryny (tego na pasku menu), to jest ok, a jak z prawego (pod paskiem), to już wywala.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Mnie z prawego też wywala. Już się oduczyłam i teraz tylko z lewego korzystam.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
A nie łatwiej zrobić zakładkę w przeglądarce? w telefonie też można... Nie wywala
W telefonie tylko wywala jak się uzyje tych tam emotikonek z menu naszego i to już jest hydrozagadka. Sory, że zaśmiecamy wąteczek zwierzurkowy, ale to się czasami nada.

- zwierzur
- Kontakt:
Zakładkę to ja umiem kupić w empiku...porcella pisze:A nie łatwiej zrobić zakładkę w przeglądarce? w telefonie też można... Nie wywalaW telefonie tylko wywala jak się uzyje tych tam emotikonek z menu naszego i to już jest hydrozagadka. Sory, że zaśmiecamy wąteczek zwierzurkowy, ale to się czasami nada.

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- urszula1108
- Kontakt:
Będę za dwa tygodnie to Ci zrobięzwierzur pisze:Zakładkę to ja umiem kupić w empiku...porcella pisze:A nie łatwiej zrobić zakładkę w przeglądarce? w telefonie też można... Nie wywalaW telefonie tylko wywala jak się uzyje tych tam emotikonek z menu naszego i to już jest hydrozagadka. Sory, że zaśmiecamy wąteczek zwierzurkowy, ale to się czasami nada.
Możesz zaśmiecać do woli. Ja mam ubaw po pachy, bo piszesz po polsku, ale dla mnie to mógłby być równie dobrze sanskryt...

O ile będziemy pamiętać

- zwierzur
- Kontakt:
Już mi zrobiłaś do tymczasów... Ale nie wiem, co ja z nią zrobiłam, bo nie mogę znaleźć...urszula1108 pisze:Będę za dwa tygodnie to Ci zrobię![]()
O ile będziemy pamiętać

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- urszula1108
- Kontakt:
W Firefoxie Ci robiłam, ale to było dawno i pewnie by Cię wywalało. Nowe Ci zrobięzwierzur pisze:Już mi zrobiłaś do tymczasów... Ale nie wiem, co ja z nią zrobiłam, bo nie mogę znaleźć...urszula1108 pisze:Będę za dwa tygodnie to Ci zrobię![]()
O ile będziemy pamiętać

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Zakładka - takie polskie słowo 

- zwierzur
- Kontakt: