JASKIER (kastrat) Łódź wstępnie zarezerwowany

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: JASKIER (kastrat) Łódź foto

Post autor: sosnowa »

:love: :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Re: JASKIER (kastrat) Łódź foto

Post autor: Siula »

No piękny jest... :love: :love: :love: niesamowicie :love:
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Re: JASKIER (kastrat) Łódź

Post autor: Pulpecja »

Jaskier jest najmniej odważny z całej trójki (choć tężyzną i wzrostem? długością? góruje nad Yarpenem i Cahirem), ciągle ucieka, gdy podchodzę do klatki i choć zdarza mu się wziąć jedzenie z ręki, robi to rzadziej od pozostałych. Potrzebna mu zrównoważona żona, która pokaże mu, że człowiek nie jest zły. Szkoda mi go było dzisiaj, bo gdy Yarpen bezstresowo dzisiaj na kolanach u mnie zajadał pietruszkę, on nawet jej nie ruszył, choć natka leżała przed samą mordką.
W niedzielę chłopcy posmakowali nowalijek, tzn. podagrycznika i nieśmiało pokazującego się w lesie mniszka. Rodzinna wyprawa z psem na spacer zaowocowała poszerzeniem jadłospisu. Nie muszę wyjaśniać, że zielenina szybko zniknęła, o wiele szybciej niż ja ją zbierałam :szczerbaty: .
Wczoraj chłopaki byli na pierwszym wybiegu w czasie sprzątania klatki. Zachowywali się grzecznie, nie oddalali się zbyt daleko ani nie miałam problemów z połapaniem ich.
Mógłby już być dawno w swoim własnym domku razem z żoną, ale nie ma kto zrobić WPA :idontknow: . Warszawiacy zgłoście się! :please: :please: :please:
marta.marta

Post autor: marta.marta »

Napisałam w sprawie Jaskra na pw :fingerscrossed: :buzki:
marta.marta

Post autor: marta.marta »

Dzień dobry,
Czekam już dość długo na odpowiedź w sprawie Jaskra. Chciałam się tylko przypomnieć :)
Rafi

Re: JASKIER (kastrat) Łódź wstępnie zarezerwowany

Post autor: Rafi »

Witam, czy świnek jest wciąż dostępny? Mam roczną samiczkę, która wczoraj straciła koleżankę.. Jest dominująca, więc nie wiem, czy połączenie z samcem to dobry pomysł?
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Re: JASKIER (kastrat) Łódź wstępnie zarezerwowany

Post autor: Pulpecja »

Jaskier jest wstępnie zarezerwowany dla Czesioto. Ciągle jeszcze czekamy na WPA w Warszawie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”