Pernilla i Belinda - świnki Beatrice
Moderator: silje
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Pernilla i Belinda - świnki Beatrice
Dziękujemy bardzo! Kciuki działają bo Pernilcia dziś dostała pochwałę! Odpukac - narazie wszystko dobrze... Pernisia to w ogóle bardzo dzielna świneczka! Napiszemy jak na dłużej dorwiemy się do komputera! Teraz tylko tyle, że następna wizyta u Pani Doktor w piątek, do tego czasu domowe działania leczniczo - pielęgnacyjne. Mam nadzieję, że podolamy! Kciuki wciąż mile widziane! Kochamy Was!

-
Isadora
- Miejscowość: Warszawa
- Beatrice
- Kontakt:
Dziękujęmy Ci bardzo Kasiu! Odezwiemy się przed świętami jak znajdziemy tylko czas! Pernisia dziś dobrze, podjada sama, czyści futerko po wszystkich zabiegach i...dokucza Belindzi... Czy wszystko ok!
Kolejną wizytę mamy w piątek, damy znać Wielbicielom...Pozdrawiamy mikołajkowo! 
- zwierzur
- Kontakt:
Zuch
dziewczynka!
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jeszcze długa droga przed nią, ale uda się! 
- sosnowa
- Kontakt:
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Czyli zabieg jednak jej nie ominął.. Trzymam
, aby szybko wracała do zdrowia.
Trzymajcie się cieplutko!
Trzymajcie się cieplutko!
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT
- Beatrice
- Kontakt:
Kochani ,długo nie pisałam ,dużo się działo. I prywatnie i zawodowo i ze zwierzaczkami / też sunia /. W przedświątecznym ferworze ,nie będę się rozpisywać. Powiem tylko ,że Pernilcia w dobrej kondycji , po świętach mamy być może ostatnią wizytę u lekarza w tej sprawie / potem ,oczywiście,kontrole ,czy reszta siekaczy nie przerasta/. Teraz tylko badanie sączka i jeśli nie ma tam żadnych bakterii koniec leczenia na dziś! Trzymajcie kciuki! Aktualnie obie dziewczyny są w fajnej formie i pozdrawiają! Gorzej nasza mopsiczka ,ma już swój wiek /12,5 roku / i różne przypadłości się pojawiają...ALE nie poddajemy się! Prosimy też o kciuczki dla Belluni ,w końcu to stróż Belindy i Pernilki!.....
A z okazji świąt pozdrawiamy wszystkich naszych Przyjaciół!
( Bardzo chciałam napisać osobiście do Każdej z Was ,ale wierzcie mi ,nie podołałam...).
ŻYCZYMY KAŻDEJ Z WAS PIĘKNYCH , CIEPŁYCH , RODZINNYCH ŚWIĄT I NIECH TO CIEPŁO OGARNIE KAŻDY DZIEŃ NOWEGO ROKU!
BĄDŹCIE ZDROWE I CIESZCIE SIĘ ŚWIATEM. A WSZYSTKIM FUTRZAKOM BRZUSZKÓW PEŁNYCH W SMAKOŁYKI! WESOŁYCH ŚWIĄT!

A z okazji świąt pozdrawiamy wszystkich naszych Przyjaciół!
( Bardzo chciałam napisać osobiście do Każdej z Was ,ale wierzcie mi ,nie podołałam...).
ŻYCZYMY KAŻDEJ Z WAS PIĘKNYCH , CIEPŁYCH , RODZINNYCH ŚWIĄT I NIECH TO CIEPŁO OGARNIE KAŻDY DZIEŃ NOWEGO ROKU!
BĄDŹCIE ZDROWE I CIESZCIE SIĘ ŚWIATEM. A WSZYSTKIM FUTRZAKOM BRZUSZKÓW PEŁNYCH W SMAKOŁYKI! WESOŁYCH ŚWIĄT!
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt: