a będzie jeszcze ładniejsza bo jutro przyjdą akcesoriamartuś pisze:Ładna rezydencja
Alfie & Crispy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Alfie & Crispy - NOWA KLATKA
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Obowiązkowo muszą być zdjęcia
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Super klatka!! nareszcie te wymarzone C&C
Niech się dobrze sprawuje. Teraz szaleństwo z urządzeniem takiej willi
Niech się dobrze sprawuje. Teraz szaleństwo z urządzeniem takiej willi
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
aktualnie klatka wygląda tak, wszystko co zamówiłam już mają w klatce
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jak naturalnie
Ślicznie.
Ślicznie.
Pyrka
no właśnie tez tak stwierdziłam, że trochę jak dla chomika ale podoba mi się ten wygląd i póki co przy nim zostanę, dziękujęDzima pisze:Jak naturalnie
Ślicznie.
chłopaki szaleją po klatce a ja zdecydowałam że póki co pożyją bez paśnika bo widok ich grzebiących w sianie jest cudowny
dzisiaj wpłaciłam 5 zł na spśm bo stwierdziłam że skoro kupiłam sobie loda za 5 zł to kolejne 5 zł na coś bardziej przydatnego mnie nie zbawi i czuję się tak jakoś lepiej, doszłam też do wniosku że będę tak robić co miesiąc bo czemu by nie
dzisiaj wpłaciłam 5 zł na spśm bo stwierdziłam że skoro kupiłam sobie loda za 5 zł to kolejne 5 zł na coś bardziej przydatnego mnie nie zbawi i czuję się tak jakoś lepiej, doszłam też do wniosku że będę tak robić co miesiąc bo czemu by nie
Bardzo dobra decyzja
Ja od jutra zaczynam akcje: zdrowe odzywianie, dzieki temu bede miec wiecej kasy (przestane kupowac slodycze) i tez zamierzam spozytkowac te oszczednosci w jakims dobrym celu, poprawiajac sobie jeszcze przy okazji zdrowie i figure
Ja od jutra zaczynam akcje: zdrowe odzywianie, dzieki temu bede miec wiecej kasy (przestane kupowac slodycze) i tez zamierzam spozytkowac te oszczednosci w jakims dobrym celu, poprawiajac sobie jeszcze przy okazji zdrowie i figure
to dopiero ambicje! ja to nie potrafię zrezygnować np z chipsów raz na jakiś czas ale to przez to że jestem w miarę zadowolona ze swojej figurypiju pisze:Ja od jutra zaczynam akcje: zdrowe odzywianie, dzieki temu bede miec wiecej kasy (przestane kupowac slodycze) i tez zamierzam spozytkowac te oszczednosci w jakims dobrym celu, poprawiajac sobie jeszcze przy okazji zdrowie i figure