Kawa z Krówką + Malutka

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Vaillant

Re: Kawa z Krówką + Malutka

Post autor: Vaillant »

Mamy to:Gabrysia przekroczyła 500g :yahoo:
Wczoraj wzięłam obie dziewczyny na ręce, najpierw traktory, jęki,piski,a po chwili obie się ułożyły i powyciągały łapki, cóż to był za widok, oczywiście telefon był za daleko żeby uwiecznić to na zdjęciu.Leżały tak prawie godzinę,a dla mnie to już wielki krok do przodu :jupi:
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

Super! :love: :buzki:
Monijustyna

Post autor: Monijustyna »

U nas też jest progres...Krówka przekroczyła 600g no i grzecznie siedzą obie na kocyku podczas "kolankowania".. Polubiły mizianie i nawet same się do mnie przytulają :) Mąż zazdrosny, bo na niego tak nie reagują :) :love: No ale w końcu to ja cały miesiąc klęczałam przy ich klatce i je zaczepiałam :) :102:
Awatar użytkownika
Bulletproof
Kontakt:

Hahah cierpliwość przy świnkach zawsze popłaca :love: Jeszcze moment i będą nóżki do tyłu wywalać i zasypiać na kolankach ;)
Vaillant

Dzisiaj wrzucę parę zdjęć.Tak jak pisałam zaczęłam dziewczyny wyciągać razem na leżakowanie.Gabrysia jest zachwycona,Karola trochę mniej ale chyba nie jest to dla nich stresujące,bo obie wyciągają pytki i leżą w miarę spokojnie.Czasem jak Gabrysia za bardzo się przytuli do Karoli ta da jej pstryczka w nos i włącza traktor ale jak pańcia pogłaska szybko się uspokaja.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Vaillant

Gabrysię w przerwie oglądania TV zainteresował telefon :love:
Obrazek
Vaillant

Gabrysia jest u mnie od 13.07,a 15.07 minęły 3 lata kiedy odszedł Lucjan-zawsze będzie w moim sercu,jak na prośka był WYJĄTKOWY!
Obrazek
Monijustyna

Ale Karola to taka dorodna :)

Lucjan piękny... my 3 miesiące temu pożegnaliśmy naszą ukochaną świnkę Smore, też peruwianka... Świnki morskie to takie kochane zwierzątka :)
Monijustyna

Kupiłam to szklane poidełko trixie...i też kapie :evil:
Awatar użytkownika
Bulletproof
Kontakt:

To jakiegoś wielkiego pecha macie :? Też zauważyłam, że dużo zależy od konkretnej sztuki, u mnie 2/3 Sippy kapały, ale jednak ta 1/3 działała :lol:
A spróbuj może to nowe poidło rozebrać całkiem, tą kulkę czy tam ciężarek wyjąć i z powrotem włożyć. Może inaczej się ułoży i przestanie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”