Wczoraj wzięłam obie dziewczyny na ręce, najpierw traktory, jęki,piski,a po chwili obie się ułożyły i powyciągały łapki, cóż to był za widok, oczywiście telefon był za daleko żeby uwiecznić to na zdjęciu.Leżały tak prawie godzinę,a dla mnie to już wielki krok do przodu
Kawa z Krówką + Malutka
Moderator: silje
-
Vaillant
Re: Kawa z Krówką + Malutka
Mamy to:Gabrysia przekroczyła 500g
Wczoraj wzięłam obie dziewczyny na ręce, najpierw traktory, jęki,piski,a po chwili obie się ułożyły i powyciągały łapki, cóż to był za widok, oczywiście telefon był za daleko żeby uwiecznić to na zdjęciu.Leżały tak prawie godzinę,a dla mnie to już wielki krok do przodu
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
-
Monijustyna
U nas też jest progres...Krówka przekroczyła 600g no i grzecznie siedzą obie na kocyku podczas "kolankowania".. Polubiły mizianie i nawet same się do mnie przytulają
Mąż zazdrosny, bo na niego tak nie reagują
No ale w końcu to ja cały miesiąc klęczałam przy ich klatce i je zaczepiałam

- Bulletproof
- Kontakt:
Hahah cierpliwość przy świnkach zawsze popłaca
Jeszcze moment i będą nóżki do tyłu wywalać i zasypiać na kolankach 
-
Vaillant
Dzisiaj wrzucę parę zdjęć.Tak jak pisałam zaczęłam dziewczyny wyciągać razem na leżakowanie.Gabrysia jest zachwycona,Karola trochę mniej ale chyba nie jest to dla nich stresujące,bo obie wyciągają pytki i leżą w miarę spokojnie.Czasem jak Gabrysia za bardzo się przytuli do Karoli ta da jej pstryczka w nos i włącza traktor ale jak pańcia pogłaska szybko się uspokaja.

-
Vaillant
Gabrysia jest u mnie od 13.07,a 15.07 minęły 3 lata kiedy odszedł Lucjan-zawsze będzie w moim sercu,jak na prośka był WYJĄTKOWY!

-
Monijustyna
Ale Karola to taka dorodna 
Lucjan piękny... my 3 miesiące temu pożegnaliśmy naszą ukochaną świnkę Smore, też peruwianka... Świnki morskie to takie kochane zwierzątka
Lucjan piękny... my 3 miesiące temu pożegnaliśmy naszą ukochaną świnkę Smore, też peruwianka... Świnki morskie to takie kochane zwierzątka
- Bulletproof
- Kontakt:
To jakiegoś wielkiego pecha macie
Też zauważyłam, że dużo zależy od konkretnej sztuki, u mnie 2/3 Sippy kapały, ale jednak ta 1/3 działała
A spróbuj może to nowe poidło rozebrać całkiem, tą kulkę czy tam ciężarek wyjąć i z powrotem włożyć. Może inaczej się ułoży i przestanie
A spróbuj może to nowe poidło rozebrać całkiem, tą kulkę czy tam ciężarek wyjąć i z powrotem włożyć. Może inaczej się ułoży i przestanie