to jak zły sen
  to jak zły sen  . Bardzo mi przykro, wszystkie, które odeszły zostaną we wspomnieniach i pamięci. Zula pozna Klusie i Funie
. Bardzo mi przykro, wszystkie, które odeszły zostaną we wspomnieniach i pamięci. Zula pozna Klusie i Funie  
Moderator: pastuszek
 to jak zły sen
  to jak zły sen  . Bardzo mi przykro, wszystkie, które odeszły zostaną we wspomnieniach i pamięci. Zula pozna Klusie i Funie
. Bardzo mi przykro, wszystkie, które odeszły zostaną we wspomnieniach i pamięci. Zula pozna Klusie i Funie  

jedna wielka pyskówka i skakanie do siebie z zębami Chimery Gryfa i Hydry.
  jedna wielka pyskówka i skakanie do siebie z zębami Chimery Gryfa i Hydry.  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Ciekawe co z niej wyrośnie bo teraz to jedna wielka kupa futra
 Ciekawe co z niej wyrośnie bo teraz to jedna wielka kupa futra  

Wiem, że jest ciężko bo to Ty podjęłaś decyzję o operacji ale chciałaś dla niej jak najlepiej. Niestety nie wszystko możemy przewidzieć a skoro było wskazanie do zabiegu to nie chciałaś czekać bo cysty same nie znikną
 Wiem, że jest ciężko bo to Ty podjęłaś decyzję o operacji ale chciałaś dla niej jak najlepiej. Niestety nie wszystko możemy przewidzieć a skoro było wskazanie do zabiegu to nie chciałaś czekać bo cysty same nie znikną   
 Bo mam telefon w naprawie a zastępczy jest gówniany.martuś pisze:Dlaczego nie chwalisz się pięknością?
 Od razu gruchała, próbowała zgwałcić Gryfa (dostał duże oczy
  Od razu gruchała, próbowała zgwałcić Gryfa (dostał duże oczy  )  startowała do Chimery, ale szybko i boleśnie się przekonała że nie warto. Istne szaleństwo. A wczoraj byłam na łączeniu Czekoladki i Pralinki z rezydentką, która była tym wszystkim i łączenie to istna sielanka.
 )  startowała do Chimery, ale szybko i boleśnie się przekonała że nie warto. Istne szaleństwo. A wczoraj byłam na łączeniu Czekoladki i Pralinki z rezydentką, która była tym wszystkim i łączenie to istna sielanka. Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Szkatuły raczej nie przebije
 Szkatuły raczej nie przebije  Ale żeby tak Gryfa ujeżdżać?
 Ale żeby tak Gryfa ujeżdżać?   To się chłopina musiał zdziwić
 To się chłopina musiał zdziwić 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia