Szkatuła nie ma sterylki, ale ma cysty. Małe i nie rosną, kontroluję od ponad 2 lat.
Chimera niestety ma większe i rosną. Poza tym jest sporo młodsza od Szkatuły i w jej przypadku mogę pomyśleć nad sterylizacją.
Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

, nawet nie wiem co napisać, tak strasznie mi przykro...  Dlaczego one nas tak szybko opusczają,  płaczę  razem z Tobą, niedawno ją głaskałam... Zuleńko
 , nawet nie wiem co napisać, tak strasznie mi przykro...  Dlaczego one nas tak szybko opusczają,  płaczę  razem z Tobą, niedawno ją głaskałam... Zuleńko   

Biedna Dzima
 Biedna Dzima  Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy... Strasznie mi przykro. Ostatnio zbyt dużo prosiaków odchodzi...
 Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy... Strasznie mi przykro. Ostatnio zbyt dużo prosiaków odchodzi... 

/ Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM
 / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM