Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Kluskaxyz
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Tak czytam o palcu, o biegunkach, operacjach i nagle bum, Zula biegnie za TM
to jak zły sen
. Bardzo mi przykro, wszystkie, które odeszły zostaną we wspomnieniach i pamięci. Zula pozna Klusie i Funie 
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
O matko, co ja czytam dziś od rana. Przeczyłam tyle tragedii. Tak bardzo mi przykro, że słów brak
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
O kurcze...bardzo mi przykro. Dzima trzymaj się...
Dla Zuli
Dla Zuli
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To jak szybko odeszła Zula odbiło się na tym ich małym stadzie. Nie dała mi się ze sobą pożegnać, a wyjeżdżając "na chwilę"do weterynarza zostawiła swoich ziomków z zagrody już na zawsze
Gryf zaczął naprzykrzać się Chimerze, ona się odgryzała. Na dodatek czułam się fatalnie, bo to ja zawiozłam ją na zabieg, który miał uchronić ją od komplikacji w przyszłości, a wyszło...jak zwykle...do dupy.
Czegoś w tym dwuświnkowym stadzie brakowało.... W piątek urządziłam wybieg dla Gryfa, Chimery i 4 tymczasek. Miało być wesoło, a... wyszło jak zwykle
jedna wielka pyskówka i skakanie do siebie z zębami Chimery Gryfa i Hydry.
Koniec wybiegu.
W sobotę uznałam, że spróbuję łączenia z jedną z nich; na pierwszy ogień poszła Meduza. Od rana było źle, ale z każdą godziną Meduza biegała wolniej i coraz mniej denerwowała Chimerę. Gryf-przeszczęśliwy! Nowa, młoda
Nagle zaczęły spływać maile o adopcje dziewczyn!! Wszystkie na raz! Wybrałam dwa domy godne przyjęcia dziewczynek.
Na dodatek pewien domek chce 3 świnki, a szykuje się na nie wspaniale. Uznałam, że nie ma co samolubnie zostawiać Meduzy.
Nimfa & Rusałka idą razem. Meduza & Hydra & jej ewentualna córeczka również razem
A do mnie przyjedzie mały Rabarbar, o którego biłam się z myślami jak tylko Joanka założyła jej wątek
Gryf zaczął naprzykrzać się Chimerze, ona się odgryzała. Na dodatek czułam się fatalnie, bo to ja zawiozłam ją na zabieg, który miał uchronić ją od komplikacji w przyszłości, a wyszło...jak zwykle...do dupy.
Czegoś w tym dwuświnkowym stadzie brakowało.... W piątek urządziłam wybieg dla Gryfa, Chimery i 4 tymczasek. Miało być wesoło, a... wyszło jak zwykle
Koniec wybiegu.
W sobotę uznałam, że spróbuję łączenia z jedną z nich; na pierwszy ogień poszła Meduza. Od rana było źle, ale z każdą godziną Meduza biegała wolniej i coraz mniej denerwowała Chimerę. Gryf-przeszczęśliwy! Nowa, młoda
Nagle zaczęły spływać maile o adopcje dziewczyn!! Wszystkie na raz! Wybrałam dwa domy godne przyjęcia dziewczynek.
Na dodatek pewien domek chce 3 świnki, a szykuje się na nie wspaniale. Uznałam, że nie ma co samolubnie zostawiać Meduzy.
Nimfa & Rusałka idą razem. Meduza & Hydra & jej ewentualna córeczka również razem
A do mnie przyjedzie mały Rabarbar, o którego biłam się z myślami jak tylko Joanka założyła jej wątek
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Huraaaaaa! My naprawdę mamy podobny gust. Rabarbarencja mnie od razu powaliła.
Trzymam z całych sił.
Po takim ciosie koniecznie trzeba doświnić, bo będzie bieda.
Trzymam z całych sił.
Po takim ciosie koniecznie trzeba doświnić, bo będzie bieda.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Super, że zdecydowałaś się na małą
Ciekawe co z niej wyrośnie bo teraz to jedna wielka kupa futra
Dzima nie zarzucaj sobie winy
Wiem, że jest ciężko bo to Ty podjęłaś decyzję o operacji ale chciałaś dla niej jak najlepiej. Niestety nie wszystko możemy przewidzieć a skoro było wskazanie do zabiegu to nie chciałaś czekać bo cysty same nie znikną
Jak się czuje Szkatuła? Bobki i samopoczucie już lepsze?
Dzima nie zarzucaj sobie winy
Jak się czuje Szkatuła? Bobki i samopoczucie już lepsze?
- martuś
- Kontakt:
- Dzima
- Kontakt:
Bo mam telefon w naprawie a zastępczy jest gówniany.martuś pisze:Dlaczego nie chwalisz się pięknością?
Rabarbar to dzik!! Szatan w małym, słodkim ciałku. Właśnie trwa łączenie i jestem w ciężkim szoku. Raz to nawet sprawdziłam czy Joanka mi nie dała jednak świni z "fujarą"
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Kontakt:
Oj tam od razu szatan
Szkatuły raczej nie przebije
Ale żeby tak Gryfa ujeżdżać?
To się chłopina musiał zdziwić 
- Dzima
- Kontakt:
Łączenie nadal głośne, gdyby ktoś był ciekaw. Same piski i gruchanie. 
Pyrka
Za TM
Za TM